Pasty kanapkowe PASTELLA w tubach
Spis treści
Autor
Latem 2011 roku marka Lisner wzbogaciła ofertę past kanapkowych o nową serię PASTELLI w tubach. Produkty dostępne są w trzech wybornie rybnych smakach inspirowanych bogactwem mórz: z tuńczykiem, z łososiem z suszoną cebulką i z kawiorem.
Nowe PASTELLE zamknięto w poręcznym opakowaniu – tubie, która umożliwia wydobycie optymalnej porcji pasty bezpośrednio na kanapkę. Kremowe pasty doskonale podkreślają smak przekąsek na bazie pieczywa, warzyw czy nabiału nadając im oryginalnego, wytrawnego charakteru.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z TUŃCZYKA
Pasta z tuńczyka o klasycznym, łagodnym smaku i delikatnej, gładkiej konsystencji. Doskonale harmonizuje z warzywami i ziołami na białym lub ciemnym pieczywie. Dodatek czosnku wzbogaca smak pasty o dodatkową oryginalną, aromatyczną nutę.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z ŁOSOSIA Z SUSZONĄ CEBULKĄ
Wyborna pasta kanapkowa, która swój charakterystyczny smak zawdzięcza połączeniu wędzonego łososia z dodatkiem suszonej cebulki. Najlepiej kosztować ją ze świeżym i chrupkim pieczywem oraz w towarzystwie wytrawnych przekąsek. Słonawy smak pasty idealnie uzupełniają świeże warzywa, np. ogórek.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z KAWIORU
Kremowa pasta na bazie kawioru pozyskiwanego z ikry dorsza. Ten słonawy, delikatnie doprawiony rarytas idealnie komponuje się ze świeżym pieczywem, żółtym serem czy jajkiem na miękko lub twardo.
Ile kalorii ma serek piatnica
Jesiotr wędzony wartości odżywcze
Wersja do druku
Nowe PASTELLE zamknięto w poręcznym opakowaniu – tubie, która umożliwia wydobycie optymalnej porcji pasty bezpośrednio na kanapkę. Kremowe pasty doskonale podkreślają smak przekąsek na bazie pieczywa, warzyw czy nabiału nadając im oryginalnego, wytrawnego charakteru.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z TUŃCZYKA
Pasta z tuńczyka o klasycznym, łagodnym smaku i delikatnej, gładkiej konsystencji. Doskonale harmonizuje z warzywami i ziołami na białym lub ciemnym pieczywie. Dodatek czosnku wzbogaca smak pasty o dodatkową oryginalną, aromatyczną nutę.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z ŁOSOSIA Z SUSZONĄ CEBULKĄ
Wyborna pasta kanapkowa, która swój charakterystyczny smak zawdzięcza połączeniu wędzonego łososia z dodatkiem suszonej cebulki. Najlepiej kosztować ją ze świeżym i chrupkim pieczywem oraz w towarzystwie wytrawnych przekąsek. Słonawy smak pasty idealnie uzupełniają świeże warzywa, np. ogórek.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z KAWIORU
Kremowa pasta na bazie kawioru pozyskiwanego z ikry dorsza. Ten słonawy, delikatnie doprawiony rarytas idealnie komponuje się ze świeżym pieczywem, żółtym serem czy jajkiem na miękko lub twardo.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma kawior z chlebemIle kalorii ma serek piatnica
Jesiotr wędzony wartości odżywcze
Wersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn