Pasty kanapkowe PASTELLA w tubach
Spis treści
Autor
Latem 2011 roku marka Lisner wzbogaciła ofertę past kanapkowych o nową serię PASTELLI w tubach. Produkty dostępne są w trzech wybornie rybnych smakach inspirowanych bogactwem mórz: z tuńczykiem, z łososiem z suszoną cebulką i z kawiorem.

Nowe PASTELLE zamknięto w poręcznym opakowaniu – tubie, która umożliwia wydobycie optymalnej porcji pasty bezpośrednio na kanapkę. Kremowe pasty doskonale podkreślają smak przekąsek na bazie pieczywa, warzyw czy nabiału nadając im oryginalnego, wytrawnego charakteru.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z TUŃCZYKA
Pasta z tuńczyka o klasycznym, łagodnym smaku i delikatnej, gładkiej konsystencji. Doskonale harmonizuje z warzywami i ziołami na białym lub ciemnym pieczywie. Dodatek czosnku wzbogaca smak pasty o dodatkową oryginalną, aromatyczną nutę.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z ŁOSOSIA Z SUSZONĄ CEBULKĄ
Wyborna pasta kanapkowa, która swój charakterystyczny smak zawdzięcza połączeniu wędzonego łososia z dodatkiem suszonej cebulki. Najlepiej kosztować ją ze świeżym i chrupkim pieczywem oraz w towarzystwie wytrawnych przekąsek. Słonawy smak pasty idealnie uzupełniają świeże warzywa, np. ogórek.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z KAWIORU
Kremowa pasta na bazie kawioru pozyskiwanego z ikry dorsza. Ten słonawy, delikatnie doprawiony rarytas idealnie komponuje się ze świeżym pieczywem, żółtym serem czy jajkiem na miękko lub twardo.
Ile kalorii ma serek piatnica
Jesiotr wędzony wartości odżywcze
Wersja do druku

Nowe PASTELLE zamknięto w poręcznym opakowaniu – tubie, która umożliwia wydobycie optymalnej porcji pasty bezpośrednio na kanapkę. Kremowe pasty doskonale podkreślają smak przekąsek na bazie pieczywa, warzyw czy nabiału nadając im oryginalnego, wytrawnego charakteru.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z TUŃCZYKA
Pasta z tuńczyka o klasycznym, łagodnym smaku i delikatnej, gładkiej konsystencji. Doskonale harmonizuje z warzywami i ziołami na białym lub ciemnym pieczywie. Dodatek czosnku wzbogaca smak pasty o dodatkową oryginalną, aromatyczną nutę.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z ŁOSOSIA Z SUSZONĄ CEBULKĄ
Wyborna pasta kanapkowa, która swój charakterystyczny smak zawdzięcza połączeniu wędzonego łososia z dodatkiem suszonej cebulki. Najlepiej kosztować ją ze świeżym i chrupkim pieczywem oraz w towarzystwie wytrawnych przekąsek. Słonawy smak pasty idealnie uzupełniają świeże warzywa, np. ogórek.
NOWOŚĆ! PASTELLA Z KAWIORU
Kremowa pasta na bazie kawioru pozyskiwanego z ikry dorsza. Ten słonawy, delikatnie doprawiony rarytas idealnie komponuje się ze świeżym pieczywem, żółtym serem czy jajkiem na miękko lub twardo.

Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma kawior z chlebemIle kalorii ma serek piatnica
Jesiotr wędzony wartości odżywcze
Wersja do druku
Szukaj
Potrzebujesz chwili dla siebie? 5 sygnałów, że kobiece ciało domaga się regeneracji
Kilka dni temu rozpoczęła się wiosna. Towarzyszące jej przesilenie to szczególny czas – z jednej strony symbolizuje odrodzenie, z drugiej &ndas
Stylowe swetry, sukienki na każdą okazję
Sukienki sweterkowe to jeden z tych elementów garderoby, które łączą styl z wygodą. Choć najczęściej kojarzą się z chłodniejszymi miesi�
Terapia medyczną marihuaną w Polsce - fakty i mity
Ewoluujący krajobraz terapii medyczną marihuaną w Polsce przedstawia zarówno możliwości, jak i wyzwania dla pacjentów oraz pracowników
Jak dbać o instalacje i urządzenia AGD? Rola soli tabletkowanej w zmiękczaniu wody
Woda wykorzystywana w naszych domach często zawiera dużą ilość minerałów, takich jak wapń i magnez, które powodują jej twardość. Nadmiar
7 najlepszych zabiegów medycyny estetycznej – co jest teraz na topie?
Medycyna estetyczna zyskuje coraz większą popularność, a nowoczesne technologie pozwalają na skuteczne poprawienie wyglądu bez konieczności przeprowadzan