Mogę schudnąć. Cała prawda o odchudzaniu
Spis treści
Autor
Przepisów na sukces w odchudzaniu nie brakuje, ale który wybrać? Poznaj wady i zalety popularnych diet (m.in. diety Dukana, diety kopenhaskiej, diety 1000 kalorii) i dowiedz się, które mechanizmy naprawdę działają, a które są mitem.
Tylko dzięki metodzie łączącej najlepsze ich elementy możesz wybrać drogę właściwą dla Ciebie i pozbyć się zbędnych kilogramów na dobre. Oto cała prawda o odchudzaniu, okraszona mnóstwem niskokalorycznych przepisów na pyszne potrawy!
Mogę schudnąć to praktyczny i napisany przystępnym językiem poradnik, który pomoże Ci:
-uporządkować podstawową wiedzę z zakresu dietetyki,
-zdobyć najważniejsze informacje na temat świadomego, skutecznego i bezpiecznego odchudzania,
-samodzielnie ocenić efektywność kolejnej „diety cud” oraz ocenić jej wpływ na Twój organizm,
-przygotować smaczne i dietetyczne dania, takie jak omlet czekoladowy z migdałami i pomarańczą, pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i ricottą czy też placuszki dyniowe.
Agnieszka Płaneta - mgr inż. technologii żywności, zawodniczka bikini fitness, pasjonatka dobrej kuchni i zdrowego stylu życia. Specjalistka w tworzeniu dietetycznych i smacznych potraw.
Tobiasz Wilk - mgr inż. fizjologii żywienia człowieka i wielokrotnie nagradzany zawodnik kulturystyki (Uniwersytecki Mistrz Polski 2009 i Vice-Mistrz Polski 2010 w kategorii do 80kg). Pasjonat dietetyki sportowej, promotor zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia.
Jest ekspertem w zakresie kształtowania sylwetki oraz uznanym trenerem personalnym.
Z jego pomocy korzysta wielu utytułowanych sportowców różnych dyscyplin (m.in. zawodowy boks, judo, MMA, K1, biegi, kolarstwo, taniec towarzyski) oraz osoby pragnące doskonalić swoje ciało (m.in. znani artyści i ludzie biznesu).
Wersja do druku
Tylko dzięki metodzie łączącej najlepsze ich elementy możesz wybrać drogę właściwą dla Ciebie i pozbyć się zbędnych kilogramów na dobre. Oto cała prawda o odchudzaniu, okraszona mnóstwem niskokalorycznych przepisów na pyszne potrawy!
Mogę schudnąć to praktyczny i napisany przystępnym językiem poradnik, który pomoże Ci:
-uporządkować podstawową wiedzę z zakresu dietetyki,
-zdobyć najważniejsze informacje na temat świadomego, skutecznego i bezpiecznego odchudzania,
-samodzielnie ocenić efektywność kolejnej „diety cud” oraz ocenić jej wpływ na Twój organizm,
-przygotować smaczne i dietetyczne dania, takie jak omlet czekoladowy z migdałami i pomarańczą, pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i ricottą czy też placuszki dyniowe.
Agnieszka Płaneta - mgr inż. technologii żywności, zawodniczka bikini fitness, pasjonatka dobrej kuchni i zdrowego stylu życia. Specjalistka w tworzeniu dietetycznych i smacznych potraw.
Tobiasz Wilk - mgr inż. fizjologii żywienia człowieka i wielokrotnie nagradzany zawodnik kulturystyki (Uniwersytecki Mistrz Polski 2009 i Vice-Mistrz Polski 2010 w kategorii do 80kg). Pasjonat dietetyki sportowej, promotor zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia.
Jest ekspertem w zakresie kształtowania sylwetki oraz uznanym trenerem personalnym.
Z jego pomocy korzysta wielu utytułowanych sportowców różnych dyscyplin (m.in. zawodowy boks, judo, MMA, K1, biegi, kolarstwo, taniec towarzyski) oraz osoby pragnące doskonalić swoje ciało (m.in. znani artyści i ludzie biznesu).
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Jaka praca na okres świąteczny?
Okres przedświąteczny to wyjątkowo gorący czas w roku. W związku z tym wiele przedsiębiorstw potrzebuje dodatkowych rąk do pracy. Z kolei znaczna częś
Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?
Rynek nieruchomości to obszar, w którym szczególnie ważna jest znajomość przepisów prawnych i ich praktycznego zastosowania. Każda tra
Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji
W świecie biznesu odpowiedni strój to klucz do budowania profesjonalnego wizerunku. Wybór ubrań zależy nie tylko od branży, ale także od konk
Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad
Dzień, w którym własne dziecko bierze ślub jest wyjątkowy w życiu każdej matki. To szczególna chwila, która na zawsze pozostaje w pam
Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik nowojorski
Podobno nowojorczycy wierzą, że ich sernik (zwany tam cheesecake) był pierwszy na świecie i nikt wcześniej takiego ciasta nie robił. Jakkolwiek było, war