Czekolada do gotowania
Spis treści
Autor
Terravita wprowadza do oferty nowy produkt w kategorii kulinaria - Czekolada do gotowania.
Specjalnie przygotowana receptura czekolady o wysokiej zawartości kakao (50%) jest przeznaczona do wykorzystania w różnego rodzaju przepisach kulinarnych.
Czekolada w kuchni to przede wszystkim desery. Doskonale nadaje się jako dodatek do świeżych owoców, kremów, polew, do wypieków tortów, ciasta czekoladowego, muffinek. Wiele książek kucharskich podaje również przepisy, w których można ją wykorzystać do mięs i owoców morza.
Ile kalorii ma ciasto tortowe
Wersja do druku
Czekolada w kuchni to przede wszystkim desery. Doskonale nadaje się jako dodatek do świeżych owoców, kremów, polew, do wypieków tortów, ciasta czekoladowego, muffinek. Wiele książek kucharskich podaje również przepisy, w których można ją wykorzystać do mięs i owoców morza.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma czekolada mlecznkaIle kalorii ma ciasto tortowe
Wersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn