Czekolada do gotowania
Spis treści
Autor
Terravita wprowadza do oferty nowy produkt w kategorii kulinaria - Czekolada do gotowania.
Specjalnie przygotowana receptura czekolady o wysokiej zawartości kakao (50%) jest przeznaczona do wykorzystania w różnego rodzaju przepisach kulinarnych.

Czekolada w kuchni to przede wszystkim desery. Doskonale nadaje się jako dodatek do świeżych owoców, kremów, polew, do wypieków tortów, ciasta czekoladowego, muffinek. Wiele książek kucharskich podaje również przepisy, w których można ją wykorzystać do mięs i owoców morza.
Ile kalorii ma ciasto tortowe
Wersja do druku

Czekolada w kuchni to przede wszystkim desery. Doskonale nadaje się jako dodatek do świeżych owoców, kremów, polew, do wypieków tortów, ciasta czekoladowego, muffinek. Wiele książek kucharskich podaje również przepisy, w których można ją wykorzystać do mięs i owoców morza.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma czekolada mlecznkaIle kalorii ma ciasto tortowe
Wersja do druku
Szukaj
Z miejskiego zgiełku na górskie szlaki – jak sport na świeżym powietrzu zmienia sposób patrzenia na świat?
Współczesne tempo życia, pełne pośpiechu i nadmiaru bodźców, sprawia że coraz więcej osób szuka sposobu na odzyskanie równowa
Wiosenne wypady w nieznane zakątki Warmii i Mazur
Mazury i Warmia to regiony, które od lat kuszą turystów malowniczymi krajobrazami, jeziorami oraz bliskością natury. Na wiosnę warto zaplanowa
Potrzebujesz chwili dla siebie? 5 sygnałów, że kobiece ciało domaga się regeneracji
Kilka dni temu rozpoczęła się wiosna. Towarzyszące jej przesilenie to szczególny czas – z jednej strony symbolizuje odrodzenie, z drugiej &ndas
Stylowe swetry, sukienki na każdą okazję
Sukienki sweterkowe to jeden z tych elementów garderoby, które łączą styl z wygodą. Choć najczęściej kojarzą się z chłodniejszymi miesi�
Terapia medyczną marihuaną w Polsce - fakty i mity
Ewoluujący krajobraz terapii medyczną marihuaną w Polsce przedstawia zarówno możliwości, jak i wyzwania dla pacjentów oraz pracowników