Sałatka Pindżur
Spis treści
Autor Materiały prasowe
400 g makaronu
200 g ugotowanej cielęciny
200 g ugotowanego groszku
100 g sera Edamskiego
1 słoik Pindżuru Podravki
Sposób przyrządzenia:
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Przepłukać i dobrze odcedzić. Cielęcinę i ser pokroić, razem z groszkiem dodać do ugotowanego makaronu. Dodać Pindżur, delikatnie wymieszać i dobrze schłodzić w lodówce.
Czas przygotowania: 45 minut. Danie proste do przyrządzenia.
Wartość energetyczna porcji: 1360 kJ /325 kcal.
Wersja do druku
200 g ugotowanej cielęciny
200 g ugotowanego groszku
100 g sera Edamskiego
1 słoik Pindżuru Podravki
Sposób przyrządzenia:
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Przepłukać i dobrze odcedzić. Cielęcinę i ser pokroić, razem z groszkiem dodać do ugotowanego makaronu. Dodać Pindżur, delikatnie wymieszać i dobrze schłodzić w lodówce.
Czas przygotowania: 45 minut. Danie proste do przyrządzenia.
Wartość energetyczna porcji: 1360 kJ /325 kcal.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Z miejskiego zgiełku na górskie szlaki – jak sport na świeżym powietrzu zmienia sposób patrzenia na świat?
Współczesne tempo życia, pełne pośpiechu i nadmiaru bodźców, sprawia że coraz więcej osób szuka sposobu na odzyskanie równowa
Wiosenne wypady w nieznane zakątki Warmii i Mazur
Mazury i Warmia to regiony, które od lat kuszą turystów malowniczymi krajobrazami, jeziorami oraz bliskością natury. Na wiosnę warto zaplanowa
Potrzebujesz chwili dla siebie? 5 sygnałów, że kobiece ciało domaga się regeneracji
Kilka dni temu rozpoczęła się wiosna. Towarzyszące jej przesilenie to szczególny czas – z jednej strony symbolizuje odrodzenie, z drugiej &ndas
Stylowe swetry, sukienki na każdą okazję
Sukienki sweterkowe to jeden z tych elementów garderoby, które łączą styl z wygodą. Choć najczęściej kojarzą się z chłodniejszymi miesi�
Terapia medyczną marihuaną w Polsce - fakty i mity
Ewoluujący krajobraz terapii medyczną marihuaną w Polsce przedstawia zarówno możliwości, jak i wyzwania dla pacjentów oraz pracowników