Sałatka Pindżur
Spis treści
Autor Materiały prasowe
400 g makaronu
200 g ugotowanej cielęciny
200 g ugotowanego groszku
100 g sera Edamskiego
1 słoik Pindżuru Podravki
Sposób przyrządzenia:
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Przepłukać i dobrze odcedzić. Cielęcinę i ser pokroić, razem z groszkiem dodać do ugotowanego makaronu. Dodać Pindżur, delikatnie wymieszać i dobrze schłodzić w lodówce.
Czas przygotowania: 45 minut. Danie proste do przyrządzenia.
Wartość energetyczna porcji: 1360 kJ /325 kcal.
Wersja do druku
200 g ugotowanej cielęciny
200 g ugotowanego groszku
100 g sera Edamskiego
1 słoik Pindżuru Podravki
Sposób przyrządzenia:
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Przepłukać i dobrze odcedzić. Cielęcinę i ser pokroić, razem z groszkiem dodać do ugotowanego makaronu. Dodać Pindżur, delikatnie wymieszać i dobrze schłodzić w lodówce.
Czas przygotowania: 45 minut. Danie proste do przyrządzenia.
Wartość energetyczna porcji: 1360 kJ /325 kcal.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn