Odkryj smaki Kuby! – unikalna uczta kulinarna w restauracji Fusion
Spis treści
Autor
Restauracja Fusion sprowadza lato do Warszawy! Od 14 października w warszawskim hotelu Westin serwowane będzie słoneczne, kubańskie menu.

W restauracji Fusion na wszystkich smakoszy czeka unikalne kubańskie menu zatytułowane „Miejskie safari”, stworzone przez Ernesta Jagodzińskiego, zastępcę szefa kuchni hotelu The Westin Warsaw. W karcie dań znajdą się m. in.:
• lekko opiekany tuńczyk i miecznik podany z sałatką z czarnej fasoli, kolendry i pomidorów i sosem z zielonych warzyw, w cenie 49 PLN
• sałatka z grillowaną wołowiną, ośmiornicą i zielonymi pomidorami w cenie 49 PLN
• krem z kukurydzy z limonką, pieczonym homarem i oliwą waniliową w cenie 25 PLN
• stek z rekina podany z ryżem z cytrusami, sałatka z awokado i czerwonej cebuli, sos hoi sin z limionką i chili w cenie 65 PLN
• smażone w woku kurczak i krewetki z okrą i bananami, ryż jaśminowy w cenie 69 PLN
• ragout z wieprzowiny z czarną fasolą, pomarańczami i batatami w cenie 59 PLN
• duet czekoladowy: krem z mlecznej czekolady z bananami, krem z białej czekolady i imbiru, sałatka z pomarańczy i chili, sos z chałwy i rumu w cenie 22 PLN
Menu kubanskie dostępne jest w porze lunchu i kolacji.
Restauracja Fusion znajduje się w hotelu The Westin Warsaw i czynna jest
od poniedziałku do piątku w godzinach: 6:30 - 10:30, 12:00 - 22:30, oraz w soboty od 7:00 - 10:30, 12:00 - 22:30, niedziela od 7.00 – 10.30, 12.30 – 16.30 (brunch), 16.30 – 22.30.
Wersja do druku

W restauracji Fusion na wszystkich smakoszy czeka unikalne kubańskie menu zatytułowane „Miejskie safari”, stworzone przez Ernesta Jagodzińskiego, zastępcę szefa kuchni hotelu The Westin Warsaw. W karcie dań znajdą się m. in.:
• lekko opiekany tuńczyk i miecznik podany z sałatką z czarnej fasoli, kolendry i pomidorów i sosem z zielonych warzyw, w cenie 49 PLN
• sałatka z grillowaną wołowiną, ośmiornicą i zielonymi pomidorami w cenie 49 PLN
• krem z kukurydzy z limonką, pieczonym homarem i oliwą waniliową w cenie 25 PLN
• stek z rekina podany z ryżem z cytrusami, sałatka z awokado i czerwonej cebuli, sos hoi sin z limionką i chili w cenie 65 PLN
• smażone w woku kurczak i krewetki z okrą i bananami, ryż jaśminowy w cenie 69 PLN
• ragout z wieprzowiny z czarną fasolą, pomarańczami i batatami w cenie 59 PLN
• duet czekoladowy: krem z mlecznej czekolady z bananami, krem z białej czekolady i imbiru, sałatka z pomarańczy i chili, sos z chałwy i rumu w cenie 22 PLN
Menu kubanskie dostępne jest w porze lunchu i kolacji.
Restauracja Fusion znajduje się w hotelu The Westin Warsaw i czynna jest
od poniedziałku do piątku w godzinach: 6:30 - 10:30, 12:00 - 22:30, oraz w soboty od 7:00 - 10:30, 12:00 - 22:30, niedziela od 7.00 – 10.30, 12.30 – 16.30 (brunch), 16.30 – 22.30.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Po co nam kwasy omega-3? – Korzyści zdrowotne i rola w diecie
Kwasy omega-3 to niezbędne tłuszcze, które pełnią kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia. Choć organizm ludzki nie jest w stanie ich samodzielnie wytw
Wiosenna pielęgnacja z „efektem wow”
Kwiecień i maj to czas, kiedy chcemy wyglądać fenomenalnie. Nadchodzące Święta, plenerowe spotkania z przyjaciółmi i wspólne wyjazdy motywu
Z miejskiego zgiełku na górskie szlaki – jak sport na świeżym powietrzu zmienia sposób patrzenia na świat?
Współczesne tempo życia, pełne pośpiechu i nadmiaru bodźców, sprawia że coraz więcej osób szuka sposobu na odzyskanie równowa
Wiosenne wypady w nieznane zakątki Warmii i Mazur
Mazury i Warmia to regiony, które od lat kuszą turystów malowniczymi krajobrazami, jeziorami oraz bliskością natury. Na wiosnę warto zaplanowa
Potrzebujesz chwili dla siebie? 5 sygnałów, że kobiece ciało domaga się regeneracji
Kilka dni temu rozpoczęła się wiosna. Towarzyszące jej przesilenie to szczególny czas – z jednej strony symbolizuje odrodzenie, z drugiej &ndas