Produkt inny niż wszystkie
Fischetta to kompozycja najlepszej ryby matjasowej, warzyw i ziół z dodatkiem dobroczynnej oliwy z oliwek. Dodatkową zaletą jest możliwość doprawienia i dopełnienia smaku zgodnie z własnym gustem i wyobraźnią. Ponadto Fischetta pozwala przygotowywać wyjątkowe przekąski, które zaskakują smakiem i oryginalnością. Produkt doskonale nadaje się nie tylko na codzienną kanapkę, lecz w połączeniu z pieczywem chrupkim, czy tortillą oraz po dodaniu warzyw, sera czy ziół jest również idealnym składnikiem różnego typu przekąsek
i potraw.
FISCHETTA Z SUSZONYMI POMIDORAMI to połączenie lekko słonego smaku drobno pokrojonych filetów śledziowych a’la matjas z bogatym słodkawym i wyrazistym smakiem suszonych w słońcu pomidorów. Całość dopełnia dodatek cebuli, a śródziemnomorski charakter nadaje przekąsce bazylia i oliwa z oliwek. Fishetta jest idealnym rozwiązaniem dla wszystkich poszukujących smacznej i szybkiej przekąski.
Opakowanie: 80g
Cena detaliczna: 2,49 PLN
FISCHETTA Z OLIWKAMI to łagodne połączenie smaków drobno krojonych filetów śledziowych a’la matjas z czarnymi i zielonymi oliwkami. Smaki przenikając się wzajemnie tworzą unikalną kompozycję, którą doskonale podkreśla dodatek ogórka i cebulki. Wyjątkowego charakteru potrawie nadają oliwa z oliwek oraz świeże zioła.
Opakowanie: 80g
Cena detaliczna: 2,49 PLN
FISCHETTA Z PEPPERONI to wyjątkowo kolorowa kompozycja warzyw z drobnymi kawałkami najlepszej jakości filetów śledziowych a’la matjas. Smak ryby doskonale podkreśla słodka papryka, suszone pomidory i cebulka. Zdecydowanego charakteru nadają zaś ostre papryczki pepperoni oraz oliwa z oliwek. Propozycja ta przypadnie do gustu osobom ceniącym zdecydowany, ostry smak potraw.
Opakowanie: 80g
Cena detaliczna: 2,49 PLN
Oto kilka pomysłów na fantastyczne przystawki oraz pełne dania z wykorzystaniem Fischetty:
Słońce Italii - Pomidorki z Fischettą na ciabaccie
Wydrążony do połowy pomidor koktajlowy napełniamy Fischettą
z oliwkami (miąższ z pomidorka może być dodany do Fischetty), kroimy małą ciabattę ziołową na kromki grubości ok.1cm, układamy na nich nafaszerowany pomidor oraz małe kuleczki sera mozarella, całość dekorujemy świeżą bazylią.
Smacznego!
Hiszpański płomień - Tortilla z Fischettą na ostro
Na gotowe małe płaty Tortilli nakładamy cienką warstwę Fischetty
z pepperoni i rozprowadzamy na całej powierzchni, zwijamy jak roladę i przekrajamy na dwie części. Aby dekoracja komponowała się ze smakiem, wykorzystujemy świeże oregano i suszone pomidory.
Smacznego!
Meksykańska zabawa - Fischetta w chrupiącym towarzystwie
Płatek chrupkiego pieczywa pszennego dzielimy na mniejsze kawałki, nakładamy Fischettę z suszonymi pomidorami oraz pokrojony w plastry pomidor koktajlowy i dekorujemy łagodnymi nachosami oraz serkiem mozzarella i liściem świeżej bazylii.
Smacznego!
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn