Niewiele jest jeszcze na polskim rynku produktów z dzikiego łososia – króla ryb, którego mięso jest mniej tłuste, delikatniejsze w smaku i mniej różowe niż mięso łososia hodowlanego.
FROSTA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom koneserów i smakoszy, włączając do swojej oferty dwa nowe produkty: Łososia z sosem pomidorowym i Łososia z sosem musztardowym.

Do filetu z łososia dodano pikantny sos pomidorowy, czosnek, zioła i oliwę z oliwek. Z kolei smak Łososia z sosem musztardowym wzbogacony został śmietaną i szczypiorkiem. Oba dania to zarazem duża porcja ryby, jak i wyszukana kompozycja smaków.

Produkty można łatwo przygotować w piekarniku. Jedno opakowanie zawiera 380g. Proponowana cena detaliczna to 13 zł.






Najczęściej zadawane pytania



Podobne artykuły:

Pomidor malinowy kcal
zio?a w doniczkach

Wersja do druku