Tatar z łososia z filetami anchovis i kaparami
Składniki:
Łosoś filet 500g
Cebula 1szt
Kapary 100g
Filety anchois 1 op
Pieczarki marynowane 100g
Cytryna 1szt
Przyprawy Kamis:
Sól morska z ziołami prowansalskimi
Pieprz cytrynowy
Łososia posiekać w bardzo drobną kostkę, doprawić solą morską z ziołami prowansalskimi oraz pieprzem cytrynowym. Cebule i pieczarki pokroić w drobną kostkę. Z łososia uformować kulki, ułożyć na półmisku, podawać z kaparami, filetami anchois, cebulką i pieczarkami z cząstką cytryny.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn