Karnawałowe inspiracje z marką Lisner
Spis treści
Autor
W piątek 5 grudnia 2008 roku w warszawskiej restauracji KOM odbyły się warsztaty kulinarne na bazie produktów marki Lisner. Celem eventu było przekonanie gości, że przygotowanie oryginalnego menu może być wyśmienitą zabawą oraz inspiracją do nadawania tradycyjnym potrawom nowego smaku i wymiaru.

Wersja do druku

Motywem przewodnim warsztatów był karnawał – czas balów, wystawnych przyjęć, prywatek i towarzyskich spotkań, na których dużą rolę odgrywają smaczne dania oraz finezyjne i wykwintne przystawki. Zaproszeni goście doskonalili swoje umiejętności w zakresie przyrządzania oryginalnych, lecz co ważne, łatwych i szybkich w przygotowaniu przekąsek, pod okiem Jarosława Walczyka - członka elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni.




Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Po co nam kwasy omega-3? – Korzyści zdrowotne i rola w diecie
Kwasy omega-3 to niezbędne tłuszcze, które pełnią kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia. Choć organizm ludzki nie jest w stanie ich samodzielnie wytw
Wiosenna pielęgnacja z „efektem wow”
Kwiecień i maj to czas, kiedy chcemy wyglądać fenomenalnie. Nadchodzące Święta, plenerowe spotkania z przyjaciółmi i wspólne wyjazdy motywu
Z miejskiego zgiełku na górskie szlaki – jak sport na świeżym powietrzu zmienia sposób patrzenia na świat?
Współczesne tempo życia, pełne pośpiechu i nadmiaru bodźców, sprawia że coraz więcej osób szuka sposobu na odzyskanie równowa
Wiosenne wypady w nieznane zakątki Warmii i Mazur
Mazury i Warmia to regiony, które od lat kuszą turystów malowniczymi krajobrazami, jeziorami oraz bliskością natury. Na wiosnę warto zaplanowa
Potrzebujesz chwili dla siebie? 5 sygnałów, że kobiece ciało domaga się regeneracji
Kilka dni temu rozpoczęła się wiosna. Towarzyszące jej przesilenie to szczególny czas – z jednej strony symbolizuje odrodzenie, z drugiej &ndas