Szybko i wygodnie, a w dodatku zdrowo!
Spis treści
Autor
Heat&eat marki d’aucy to pierwsza na polskim rynku spożywczym linia ugotowanych warzyw mrożonych. Obejmuje ona brokuły, kalafior, bukiet warzyw oraz fasolę płaskostrąkową.
Ile kalorii ma brokuł z bułką tartą
Wersja do druku
Produkty te można jeść natychmiast po rozmrożeniu, na zimno lub na ciepło. Ponieważ nowe heat&eat od d’aucy nie wymagają gotowania skracają czas przygotowania posiłków i pozwalają uniknąć nieprzyjemnych zapachów towarzyszących chociażby przyrządzaniu kalafiora. Dodatkową zaletą warzyw heat&eat jest ich unikalne opakowanie z perforacją, która zapewnia wygodne i szybkie otwarcie torebki.
Mrożone warzywa gotowane heat&eat to zdrowy dodatek do dań obiadowych lub składnik różnorodnych sałatek. Przed podaniem można je krótko podgrzać wrzucając na gotującą wodę, wkładając do piekarnika lub kuchenki mikrofalowej. Równie smaczne, chrupiące i aromatyczne będą gdy pozostawimy je do rozmrożenia w lodówce. Szczególnie warta spróbowania jest rzadko używana
w polskiej kuchni Fasola płaskostrąkowa heat&eat. Chrupka i lekko słodka doskonale komponuje się z rybami, np. grillowanym łososiem, a także daniami mięsnymi. Wybornie smakuje saute lub z sosem beszamelowym.
Wszystkie produkty heat&eat są naturalne i nie zawierają żadnych dodatkowych składników. Brokuły heat&eat są naturalnie bogate w witaminę C, Fasola płaskostrąkowa heat&eat w białko roślinne, a Kalafior heat&eat we wzmacniające odporność pierwiastki, m.in. sód, potas, żelazo. heat&eat, podobnie jak pozostałe mrożonki d’aucy, mają więcej witamin, minerałów i wartości odżywczych niż długo przechowywane w domu warzywa kupione na targu lub zebrane w przydomowym ogródku. Zapewnia to specjalny proces gotowania, któremu poddawane są świeżo zebrane z pola jarzyny oraz nowoczesna technologia mrożenia szokowego. Istotny jest także staranny dobór warzyw do produkcji mrożonek d’aucy. Zdecydowana większość z nich pochodzi z upraw polskich rolników bezpośrednio kontrolowanych przez działy jakości d’aucy Polska.
Heat&eat od d’aucy łatwo odnajdziemy w sklepie dzięki żywej, amarantowej kolorystyce opakowania. Znajdujące się na torebkach piktogramy oraz przepisy kulinarne informują o możliwych sposobach przygotowania warzyw. Mrożonki heat&eat dostępne są w sklepach spożywczych na terenie kraju od lutego 2009 roku, w cenie od ok. 3 zł brutto.
Mrożone warzywa gotowane heat&eat to zdrowy dodatek do dań obiadowych lub składnik różnorodnych sałatek. Przed podaniem można je krótko podgrzać wrzucając na gotującą wodę, wkładając do piekarnika lub kuchenki mikrofalowej. Równie smaczne, chrupiące i aromatyczne będą gdy pozostawimy je do rozmrożenia w lodówce. Szczególnie warta spróbowania jest rzadko używana
w polskiej kuchni Fasola płaskostrąkowa heat&eat. Chrupka i lekko słodka doskonale komponuje się z rybami, np. grillowanym łososiem, a także daniami mięsnymi. Wybornie smakuje saute lub z sosem beszamelowym.
Wszystkie produkty heat&eat są naturalne i nie zawierają żadnych dodatkowych składników. Brokuły heat&eat są naturalnie bogate w witaminę C, Fasola płaskostrąkowa heat&eat w białko roślinne, a Kalafior heat&eat we wzmacniające odporność pierwiastki, m.in. sód, potas, żelazo. heat&eat, podobnie jak pozostałe mrożonki d’aucy, mają więcej witamin, minerałów i wartości odżywczych niż długo przechowywane w domu warzywa kupione na targu lub zebrane w przydomowym ogródku. Zapewnia to specjalny proces gotowania, któremu poddawane są świeżo zebrane z pola jarzyny oraz nowoczesna technologia mrożenia szokowego. Istotny jest także staranny dobór warzyw do produkcji mrożonek d’aucy. Zdecydowana większość z nich pochodzi z upraw polskich rolników bezpośrednio kontrolowanych przez działy jakości d’aucy Polska.
Heat&eat od d’aucy łatwo odnajdziemy w sklepie dzięki żywej, amarantowej kolorystyce opakowania. Znajdujące się na torebkach piktogramy oraz przepisy kulinarne informują o możliwych sposobach przygotowania warzyw. Mrożonki heat&eat dostępne są w sklepach spożywczych na terenie kraju od lutego 2009 roku, w cenie od ok. 3 zł brutto.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
truskawki mrożone kcalIle kalorii ma brokuł z bułką tartą
Wersja do druku
Szukaj
Śluz ślimaka niezwykły składnik koreańskich kosmetyków
Koreańska pielęgnacja skóry od lat fascynuje miłośników beauty na całym świecie. Innowacyjne formuły, niestandardowe składniki i obietnica promiennej
Wyposażenie lodziarni – jak wybrać odpowiednie urządzenia do przechowywania i prezentacji lodów?
Prowadzenie lodziarni to nie tylko praca nad doskonaleniem receptury lodów, ale także umiejętność doboru wyposażenia, które zapewni idealne w
Jak wybrać baterię wannową oraz deszczownicę?
Dzięki bogatemu asortymentowi wyposażenia łazienek możemy dziś stworzyć funkcjonalną przestrzeń. Pomagają nam w tym nowoczesne i eleganckie baterie wan
Anti-aging w tandemie Duety składników dla jesiennego odmłodzenia
Anti-aging to jeden z priorytetów jesieni. Nasza skóra wciąż odczuwa konsekwencje letnich szaleństw, a już na horyzoncie pojawiają się Świ
Naturalne środki na poprawę odporności i wzmocnienie organizmu.
W dzisiejszych czasach, szczególnie w okresach przeziębień i grypy, coraz więcej osób szuka naturalnych sposobów na wzmocnienie odporno