Pięć nowych mieszanek Appetity
Spis treści
Autor Materiały prasowe
Ziołopex rozszerza asortyment przypraw z linii Gotujemy po polsku o pięć nowych pozycji.
Wśród najnowszych propozycji znajdują się:
- Przyprawa do flaków,
- Przyprawa do kurczaka,
- Przyprawa do mięsa mielonego,
- Przyprawa do mięsa wieprzowego,
- Przyprawa do mięsa wołowego.
Przyprawy te znane były na rynku pod marką Ziołopex-Appetita. Ze względu na ich popularność wśród konsumentów zdecydowano o unowocześnieniu receptury i dołączeniu do doskonale sprzedającej się linii Gotujemy po polsku.
Linia Gotujemy po polsku, firmowana marką Appetita, pojawiła się na rynku w listopadzie bieżącego roku. Początkowo obejmowała osiem mieszanek przyprawowych takich jak: Przyprawa do bigosu po staropolsku, Przyprawa do gulaszu, Przyprawa do żeberek, Przyprawa do frytek i ziemniaków, Przyprawa do potraw z jajek, Przyprawa do potraw z fasoli, Przyprawa do żurku i barszczu białego oraz Przyprawa do ryb, które szybko zyskały uznanie konsumentów.
Cechą charakterystyczną dla całej linii jest szata graficzna opakowań, utrzymana w kolorystyce złotej, polskiej jesieni oraz piktogram z wizerunkiem chaty polskiej.
Na odwrocie każdej torebki umieszczono przepisy kulinarne, które mogą stanowić doskonałą podpowiedź dla początkujących amatorów kuchni polskiej. Wśród nich znajdują się wskazówki jak przyrządzić bigos, flaczki, gulasz zbójnicki czy też miodowego kurczaka.
Wszystkie przyprawy z linii Gotujemy po polsku są dostępne w 20 gramowych torebkach. Producent: ZiołopexGramatura: 20 gCena detaliczna: ok. 0,95 zł
Wersja do druku
- Przyprawa do flaków,
- Przyprawa do kurczaka,
- Przyprawa do mięsa mielonego,
- Przyprawa do mięsa wieprzowego,
- Przyprawa do mięsa wołowego.
Przyprawy te znane były na rynku pod marką Ziołopex-Appetita. Ze względu na ich popularność wśród konsumentów zdecydowano o unowocześnieniu receptury i dołączeniu do doskonale sprzedającej się linii Gotujemy po polsku.

Cechą charakterystyczną dla całej linii jest szata graficzna opakowań, utrzymana w kolorystyce złotej, polskiej jesieni oraz piktogram z wizerunkiem chaty polskiej.
Na odwrocie każdej torebki umieszczono przepisy kulinarne, które mogą stanowić doskonałą podpowiedź dla początkujących amatorów kuchni polskiej. Wśród nich znajdują się wskazówki jak przyrządzić bigos, flaczki, gulasz zbójnicki czy też miodowego kurczaka.
Wszystkie przyprawy z linii Gotujemy po polsku są dostępne w 20 gramowych torebkach. Producent: ZiołopexGramatura: 20 gCena detaliczna: ok. 0,95 zł
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma bigosWersja do druku
Szukaj
Po co nam kwasy omega-3? – Korzyści zdrowotne i rola w diecie
Kwasy omega-3 to niezbędne tłuszcze, które pełnią kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia. Choć organizm ludzki nie jest w stanie ich samodzielnie wytw
Wiosenna pielęgnacja z „efektem wow”
Kwiecień i maj to czas, kiedy chcemy wyglądać fenomenalnie. Nadchodzące Święta, plenerowe spotkania z przyjaciółmi i wspólne wyjazdy motywu
Z miejskiego zgiełku na górskie szlaki – jak sport na świeżym powietrzu zmienia sposób patrzenia na świat?
Współczesne tempo życia, pełne pośpiechu i nadmiaru bodźców, sprawia że coraz więcej osób szuka sposobu na odzyskanie równowa
Wiosenne wypady w nieznane zakątki Warmii i Mazur
Mazury i Warmia to regiony, które od lat kuszą turystów malowniczymi krajobrazami, jeziorami oraz bliskością natury. Na wiosnę warto zaplanowa
Potrzebujesz chwili dla siebie? 5 sygnałów, że kobiece ciało domaga się regeneracji
Kilka dni temu rozpoczęła się wiosna. Towarzyszące jej przesilenie to szczególny czas – z jednej strony symbolizuje odrodzenie, z drugiej &ndas