Nowe smaki salami
Spis treści
Autor
Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” powiększają portfolio produktów o nowe rodzaje salami - z białym pieprzem, z gorczycą i kminkiem, w pomidorach, bankietowe oraz salami węgierskie.
Wersja do druku
Smakosze jednej z najszlachetniejszych i najpopularniejszej z kiełbas mają do wyboru nowe smaki salami. Wszystkie rodzaje wyprodukowane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego z dodatkiem kardamonu oraz pieprzu naturalnego.
Salami z białym pieprzem charakteryzuje się delikatnym, lekko czosnkowym smakiem z widocznymi ziarnami białego pieprzu. Krajem pochodzenia tego rodzaju salami są Włochy, okolice Parmy.
Salami z gorczycą i kminkiem to zgrany duet dominującego smaku gorczycy oraz delikatnego smaku kminku, który jednocześnie poprawia trawienie. Gorczyca nadaje tej suchej, wędzonej kiełbasie bardzo ciekawy bukiet smakowy. Salami w pomidorach to ciekawa propozycja dla wielbicieli włoskiej i jednocześnie zdrowej kuchni. Zawarty w pomidorach likopen (przeciwutleniacz) posiada właściwości chroniące organizm przed licznymi chorobami.
Salami bankietowe to idealna przystawka na eleganckie spotkania i koktajle. Dojrzewające salami o specyficznym, unikalnym smaku i zapachu. Najwyższą jakość uzyskano poprzez dobór wysokogatunkowych mięs i kilkutygodniowy proces dojrzewania. Salami węgierskie to kontrpropozycja dla włoskiego salami. Salami węgierskie z Pekpolu pachnie i smakuje czosnkiem. W kiełbasie znajdziemy delikatne nuty cebuli i papryki.
Rodzaj i wielkość opakowania: woreczki perforowane, waga ok. 2,2 kg.
Sugerowana cena: 23 zł
Salami z białym pieprzem charakteryzuje się delikatnym, lekko czosnkowym smakiem z widocznymi ziarnami białego pieprzu. Krajem pochodzenia tego rodzaju salami są Włochy, okolice Parmy.
Salami z gorczycą i kminkiem to zgrany duet dominującego smaku gorczycy oraz delikatnego smaku kminku, który jednocześnie poprawia trawienie. Gorczyca nadaje tej suchej, wędzonej kiełbasie bardzo ciekawy bukiet smakowy. Salami w pomidorach to ciekawa propozycja dla wielbicieli włoskiej i jednocześnie zdrowej kuchni. Zawarty w pomidorach likopen (przeciwutleniacz) posiada właściwości chroniące organizm przed licznymi chorobami.
Salami bankietowe to idealna przystawka na eleganckie spotkania i koktajle. Dojrzewające salami o specyficznym, unikalnym smaku i zapachu. Najwyższą jakość uzyskano poprzez dobór wysokogatunkowych mięs i kilkutygodniowy proces dojrzewania. Salami węgierskie to kontrpropozycja dla włoskiego salami. Salami węgierskie z Pekpolu pachnie i smakuje czosnkiem. W kiełbasie znajdziemy delikatne nuty cebuli i papryki.
Rodzaj i wielkość opakowania: woreczki perforowane, waga ok. 2,2 kg.
Sugerowana cena: 23 zł
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma ryba w sosie pomidorowym z puszkiWersja do druku
Szukaj
Śluz ślimaka niezwykły składnik koreańskich kosmetyków
Koreańska pielęgnacja skóry od lat fascynuje miłośników beauty na całym świecie. Innowacyjne formuły, niestandardowe składniki i obietnica promiennej
Wyposażenie lodziarni – jak wybrać odpowiednie urządzenia do przechowywania i prezentacji lodów?
Prowadzenie lodziarni to nie tylko praca nad doskonaleniem receptury lodów, ale także umiejętność doboru wyposażenia, które zapewni idealne w
Jak wybrać baterię wannową oraz deszczownicę?
Dzięki bogatemu asortymentowi wyposażenia łazienek możemy dziś stworzyć funkcjonalną przestrzeń. Pomagają nam w tym nowoczesne i eleganckie baterie wan
Anti-aging w tandemie Duety składników dla jesiennego odmłodzenia
Anti-aging to jeden z priorytetów jesieni. Nasza skóra wciąż odczuwa konsekwencje letnich szaleństw, a już na horyzoncie pojawiają się Świ
Naturalne środki na poprawę odporności i wzmocnienie organizmu.
W dzisiejszych czasach, szczególnie w okresach przeziębień i grypy, coraz więcej osób szuka naturalnych sposobów na wzmocnienie odporno