Tosty z wątróbką i boczkiem

Niezbędne składniki:
wątróbki drobiowe, 200g
pieczywo tostowe, 10 szt.
Masło, 100g
Cebula, 1 szt
boczek wędzony w plastrach, 200g
rukola, 1 op.
Przyprawy KAMIS:
Przyprawa do masła czosnkowego Grzanki złociste
Fit up! sos sałatkowy odświeżający 1 op.
Pieczywo tostowe posmarować masłem wymieszanym z przyprawą grzanki złociste, zrumienić lekko na grillu. Na tostach ułożyć pokrojone w plastry wątróbki, cząstkę cebuli, całość zawinąć w plastrach boczku. Piec na grillu 10 minut z każdej strony, podawać na rucoli z sosem sałatkowym Kamis fit up!
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Boczek wędzony wartości odżywczeWersja do druku
Szukaj
Z miejskiego zgiełku na górskie szlaki – jak sport na świeżym powietrzu zmienia sposób patrzenia na świat?
Współczesne tempo życia, pełne pośpiechu i nadmiaru bodźców, sprawia że coraz więcej osób szuka sposobu na odzyskanie równowa
Wiosenne wypady w nieznane zakątki Warmii i Mazur
Mazury i Warmia to regiony, które od lat kuszą turystów malowniczymi krajobrazami, jeziorami oraz bliskością natury. Na wiosnę warto zaplanowa
Potrzebujesz chwili dla siebie? 5 sygnałów, że kobiece ciało domaga się regeneracji
Kilka dni temu rozpoczęła się wiosna. Towarzyszące jej przesilenie to szczególny czas – z jednej strony symbolizuje odrodzenie, z drugiej &ndas
Stylowe swetry, sukienki na każdą okazję
Sukienki sweterkowe to jeden z tych elementów garderoby, które łączą styl z wygodą. Choć najczęściej kojarzą się z chłodniejszymi miesi�
Terapia medyczną marihuaną w Polsce - fakty i mity
Ewoluujący krajobraz terapii medyczną marihuaną w Polsce przedstawia zarówno możliwości, jak i wyzwania dla pacjentów oraz pracowników