Łosoś z rusztu z pomidorami, szpinakiem i wędzonym serem
Niezbędne składniki:
łosoś filet, 500g
pomidory, 2 szt.
szpinak liście, 100g
wędzony ser, 4 plastry
oliwa, 2-3 łyżki
Przyprawy KAMIS:
Pieprz cytrynowy
Przyprawa do potrawa z grilla Grill ziołowy
Przyprawa do potraw z grilla Warzywa grillowane
Przygotowanie:
Łososia posypać przyprawą do potraw z grilla Grill ziołowy, pieprzem cytrynowym skropić oliwą, lekko zgrillować. Na tak przygotowanego łososia położyć kilka liści szpinaku, obrane ze skóry i pokrojone pomidorki, oprószyć przyprawą do potraw z grilla warzywa grillowane, przykryć plasterkiem sera wędzonego i piec jeszcze kilkanaście minut.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Szpinak świeży kcalWersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn