Sandacz na bagietce w asyście grillowanych warzyw
Niezbędne składniki:
filet z sandacza, 600g
cykoria, 2 szt.
papryka mix, 2 szt.
oliwa z oliwek, 50 ml
bagietka, 1 szt.
masło, 50g
Przyprawy KAMIS:
Przyprawa do potrawa z grilla Grzanki złociste
Przyprawa do ryb, 2 łyżki
Przyprawa do potraw z grilla Warzywa grillowane
Przygotowanie:
Sandacza pokroić na porcje, oprószyć przyprawą do ryb, skropić oliwą, odstawić na kilka godzin. Warzywa pokroić na cząstki, posypać przyprawą do potraw z grilla Warzywa grillowane. Bagietkę pokroić, posmarować masłem wymieszanym z przyprawą do grilla Grzanki złociste. Sandacz wraz z dodatkami piec na grillu kilkanaście minut.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Papryka konserwowa wartości odżywczeWersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn