Kotleciki z indyka z owocami, rucolą i grillowanym oscypkiem
Niezbędne składniki:
filet z indyka, 500g
ananas, 10 plastrów
pomarańcze, 2 szt.
rucola, 1 op
Oliwa, 2-3 łyżki
Przyprawa do grilla Skrzydełka Ogniste
Przygotowanie:
Indyka pokroić na kotleciki, posypać przyprawą do potraw z grilla Skrzydełka ogniste, skropić oliwą, odstawić na kilka godzin. Indyka piec na grillu, podawać z rucolą, ananasem pomarańczami.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma dorsz filet w panierceWersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn