Skrzydełka w glazurze z czerwonej porzeczki
Niezbędne składniki:
skrzydełka drobiowe, 20 szt.
galaretka z czerwonej porzeczki, 200g
chrzan, 50g
oliwa, 100ml
Przyprawy KAMIS:
Przyprawa do potraw z grilla Skrzydełka ogniste
Estragon, 2 łyżki
Sposób przyrządzenia:
Skrzydełka posypać przyprawą do potraw z grilla Skrzydełka ogniste posmarować oliwą, odstawić na kilka godzin. Galaretkę zagotować z chrzanem i estragonem. Skrzydełka piec na grillu, pod koniec posmarować glazurą z porzeczki.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ryba faszerowana w galarecie kcalIle kcal ma Galaretka truskawkowa
Ile kalorii ma galaretka wieprzowa z warzywami
Wersja do druku
Szukaj
Jaka praca na okres świąteczny?
Okres przedświąteczny to wyjątkowo gorący czas w roku. W związku z tym wiele przedsiębiorstw potrzebuje dodatkowych rąk do pracy. Z kolei znaczna częś
Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?
Rynek nieruchomości to obszar, w którym szczególnie ważna jest znajomość przepisów prawnych i ich praktycznego zastosowania. Każda tra
Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji
W świecie biznesu odpowiedni strój to klucz do budowania profesjonalnego wizerunku. Wybór ubrań zależy nie tylko od branży, ale także od konk
Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad
Dzień, w którym własne dziecko bierze ślub jest wyjątkowy w życiu każdej matki. To szczególna chwila, która na zawsze pozostaje w pam
Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik nowojorski
Podobno nowojorczycy wierzą, że ich sernik (zwany tam cheesecake) był pierwszy na świecie i nikt wcześniej takiego ciasta nie robił. Jakkolwiek było, war