Grillowe przysmaki
Spis treści
Autor
Sezon grillowy powoli zbliża się do końca. Ostatnie ciepłe dni najlepiej wykorzystać na rodzinne spotkanie przy grillu. Na ruszt możemy wrzucić gotowe wyroby od firmy Viando.
Ile kalorii ma kiełbasa zwyczajna
Wersja do druku
Tegoroczna propozycja Zakładów Mięsnych Viando na sezon grillowy jest różnorodna i przygotowana dla konsumentów o najbardziej nawet wyrafinowanym guście. W ofercie dla miłośników grilla poza tradycyjnymi produktami, takimi jak Kiełbasa śląska (extra lub z serem), czy Kiełbasa biała rusztowa, znalazło się także wiele nowości. Frankfurterki grillowe oraz Sznycel z szynki z pewnością przekonają do siebie nawet niezdecydowanych smakoszy. W ofercie firmy Viando tradycyjny smak ulubionej przez Polaków Kiełbasy grillowej extra przeplata się z wyszukanym smakiem Żeberek marynowanych.
Uwagę osób wiecznie borykających się z brakiem czasu z pewnością zwróci Szaszłyk na grilla. Aromatyczną mieszankę mięsa oraz warzyw marynowanych w najlepszych przyprawach wystarczy tylko rozpakować, usmażyć na grillu i już można się cieszyć nowym smakiem. Dla miłośników wyrobów wędliniarskich Viando ma specjalną propozycję – Kaszankę z cebulką, z doskonale wyczuwalnymi przyprawami. Smakosze potraw z grilla z pewnością zainteresują się Boczkiem marynowanym. Wszystkie produkty są już przyprawione i gotowe do wrzucenia na ruszt.
Produkty Viando pochodzą z rolniczych , ekologicznie czystych rejonów Kujaw. Do przygotowania wyrobów stosuje się tylko oryginalne, tradycyjne receptury. Każdego dnia linię produkcyjną opuszczają kontrolowane partie produktów. To gwarantuje świeżość wyrobów.
Uwagę osób wiecznie borykających się z brakiem czasu z pewnością zwróci Szaszłyk na grilla. Aromatyczną mieszankę mięsa oraz warzyw marynowanych w najlepszych przyprawach wystarczy tylko rozpakować, usmażyć na grillu i już można się cieszyć nowym smakiem. Dla miłośników wyrobów wędliniarskich Viando ma specjalną propozycję – Kaszankę z cebulką, z doskonale wyczuwalnymi przyprawami. Smakosze potraw z grilla z pewnością zainteresują się Boczkiem marynowanym. Wszystkie produkty są już przyprawione i gotowe do wrzucenia na ruszt.
Produkty Viando pochodzą z rolniczych , ekologicznie czystych rejonów Kujaw. Do przygotowania wyrobów stosuje się tylko oryginalne, tradycyjne receptury. Każdego dnia linię produkcyjną opuszczają kontrolowane partie produktów. To gwarantuje świeżość wyrobów.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Kiełbasa krakowska parzona kcalIle kalorii ma kiełbasa zwyczajna
Wersja do druku
Szukaj
Czworonożni terapeuci: Korzyści z posiadania zwierząt w domu
Zwierzęta w domu to nie tylko źródło radości, ale także istotny element wpływający na zdrowie i samopoczucie domowników. Ich obecność przynosi liczne
Outdoor w wielkim mieście
Czy obuwie outdoorowe zarezerwowane jest tylko na górskie szlaki, leśne dukty i zabłocone ścieżki? Oczywiście, że nie. W kolekcji ‘city&rsquo
Wygoda i elegancja w jednym – na jaką okazję wybrać marynarkę damską?
Lubisz klasyczną elegancję, a może Twoją uwagę zwracają subtelne zestawy w tak zwanym stylu biurowym? Marynarki damskie powinny mieć więc stałe miejsce
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn