Minęły wakacje. Przed nami powrót do pracy i codziennych obowiązków. Aby przywołać wspomnienie lata i kulinarnych podróży marka LISNER proponuje pełne kolorów i oryginalnych smaków pasty kanapkowe Pastella.

Zielone oliwki, suszone pomidory czy czerwona papryka wzbogacą jesienne menu dodając odrobinę słońca kanapkom, koreczkom i innym małym przekąskom.

PasteLOVE wariacje na cykorii

Składniki:

Pastella Śródziemnomorska z suszonymi pomidorami  LISNER, Pastella z pstrąga LISNER, cykoria, sałata rukola, melon, awokado.

Sposób przygotowania:
Cykorie myjemy i usuwamy części nie jadalne, rukolę myjemy i suszymy. Cienką warstwę Pasteli  z suszonych pomidorów układamy na cykorii na wierzch układamy sałatę rukola następnie układamy warstwę pastelli z pstrąga i dekorujemy awokado i melonem.

Smacznego!



Najczęściej zadawane pytania



Podobne artykuły:


Wersja do druku