Smak lata na jesienne dni
Zielone oliwki, suszone pomidory czy czerwona papryka wzbogacą jesienne menu dodając odrobinę słońca kanapkom, koreczkom i innym małym przekąskom.
PasteLOVE wariacje na cykorii
Składniki:
Pastella Śródziemnomorska z suszonymi pomidorami LISNER, Pastella z pstrąga LISNER, cykoria, sałata rukola, melon, awokado.
Sposób przygotowania:
Cykorie myjemy i usuwamy części nie jadalne, rukolę myjemy i suszymy. Cienką warstwę Pasteli z suszonych pomidorów układamy na cykorii na wierzch układamy sałatę rukola następnie układamy warstwę pastelli z pstrąga i dekorujemy awokado i melonem.
Smacznego!
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Wyposażenie lodziarni – jak wybrać odpowiednie urządzenia do przechowywania i prezentacji lodów?
Prowadzenie lodziarni to nie tylko praca nad doskonaleniem receptury lodów, ale także umiejętność doboru wyposażenia, które zapewni idealne w
Jak wybrać baterię wannową oraz deszczownicę?
Dzięki bogatemu asortymentowi wyposażenia łazienek możemy dziś stworzyć funkcjonalną przestrzeń. Pomagają nam w tym nowoczesne i eleganckie baterie wan
Anti-aging w tandemie Duety składników dla jesiennego odmłodzenia
Anti-aging to jeden z priorytetów jesieni. Nasza skóra wciąż odczuwa konsekwencje letnich szaleństw, a już na horyzoncie pojawiają się Świ
Naturalne środki na poprawę odporności i wzmocnienie organizmu.
W dzisiejszych czasach, szczególnie w okresach przeziębień i grypy, coraz więcej osób szuka naturalnych sposobów na wzmocnienie odporno
Wakacje w Turcji — last minute dla rodzin z dziećmi
Wakacje last minute w Turcji to doskonały pomysł dla rodzin z dziećmi. Wczasy zakupione na ostatnią chwilę kosztują zazwyczaj znacznie mniej. To pozwala z