A na obiad steki

Być może szukasz pomysłu na dzisiejszy obiad. Dobrą alternatywą mogą stać się steki, których przygotowanie zajmie Ci niewiele czasu. Poniżej proponujemy przepis na steki rybne z dresingiem serowym.
mrożone steki rybne Lisner
200 ml śmietanki 30%
100 g sera pleśniowego
kilka kaparów
Sposób przygotowania:
Steki rybne przygotować według sposobu przyrządzenia podanego na opakowaniu. Śmietankę podgrzać w garnuszku, a następnie dodać starty ser. Gdy ser się rozpuści, wrzucić kapary i starannie wymieszać. Gorące steki rybne polać schłodzonym dressingiem. Potrawa najlepiej smakuje ze świeżymi warzywami.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Po co nam kwasy omega-3? – Korzyści zdrowotne i rola w diecie
Kwasy omega-3 to niezbędne tłuszcze, które pełnią kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia. Choć organizm ludzki nie jest w stanie ich samodzielnie wytw
Wiosenna pielęgnacja z „efektem wow”
Kwiecień i maj to czas, kiedy chcemy wyglądać fenomenalnie. Nadchodzące Święta, plenerowe spotkania z przyjaciółmi i wspólne wyjazdy motywu
Z miejskiego zgiełku na górskie szlaki – jak sport na świeżym powietrzu zmienia sposób patrzenia na świat?
Współczesne tempo życia, pełne pośpiechu i nadmiaru bodźców, sprawia że coraz więcej osób szuka sposobu na odzyskanie równowa
Wiosenne wypady w nieznane zakątki Warmii i Mazur
Mazury i Warmia to regiony, które od lat kuszą turystów malowniczymi krajobrazami, jeziorami oraz bliskością natury. Na wiosnę warto zaplanowa
Potrzebujesz chwili dla siebie? 5 sygnałów, że kobiece ciało domaga się regeneracji
Kilka dni temu rozpoczęła się wiosna. Towarzyszące jej przesilenie to szczególny czas – z jednej strony symbolizuje odrodzenie, z drugiej &ndas