Szybko i wygodnie, a w dodatku zdrowo!
Heat&eat marki d’aucy to pierwsza na polskim rynku spożywczym linia ugotowanych warzyw mrożonych. Obejmuje ona brokuły, kalafior, bukiet warzyw oraz fasolę płaskostrąkową.
Produkty te można jeść natychmiast po rozmrożeniu, na zimno lub na ciepło. Ponieważ nowe heat&eat od d’aucy nie wymagają gotowania skracają czas przygotowania posiłków i pozwalają uniknąć nieprzyjemnych zapachów towarzyszących chociażby przyrządzaniu kalafiora. Dodatkową zaletą warzyw heat&eat jest ich unikalne opakowanie z perforacją, która zapewnia wygodne i szybkie otwarcie torebki.
Mrożone warzywa gotowane heat&eat to zdrowy dodatek do dań obiadowych lub składnik różnorodnych sałatek. Przed podaniem można je krótko podgrzać wrzucając na gotującą wodę, wkładając do piekarnika lub kuchenki mikrofalowej. Równie smaczne, chrupiące i aromatyczne będą gdy pozostawimy je do rozmrożenia w lodówce. Szczególnie warta spróbowania jest rzadko używana
w polskiej kuchni Fasola płaskostrąkowa heat&eat. Chrupka i lekko słodka doskonale komponuje się z rybami, np. grillowanym łososiem, a także daniami mięsnymi. Wybornie smakuje saute lub z sosem beszamelowym.
Wszystkie produkty heat&eat są naturalne i nie zawierają żadnych dodatkowych składników. Brokuły heat&eat są naturalnie bogate w witaminę C, Fasola płaskostrąkowa heat&eat w białko roślinne, a Kalafior heat&eat we wzmacniające odporność pierwiastki, m.in. sód, potas, żelazo. heat&eat, podobnie jak pozostałe mrożonki d’aucy, mają więcej witamin, minerałów i wartości odżywczych niż długo przechowywane w domu warzywa kupione na targu lub zebrane w przydomowym ogródku. Zapewnia to specjalny proces gotowania, któremu poddawane są świeżo zebrane z pola jarzyny oraz nowoczesna technologia mrożenia szokowego. Istotny jest także staranny dobór warzyw do produkcji mrożonek d’aucy. Zdecydowana większość z nich pochodzi z upraw polskich rolników bezpośrednio kontrolowanych przez działy jakości d’aucy Polska.
Heat&eat od d’aucy łatwo odnajdziemy w sklepie dzięki żywej, amarantowej kolorystyce opakowania. Znajdujące się na torebkach piktogramy oraz przepisy kulinarne informują o możliwych sposobach przygotowania warzyw. Mrożonki heat&eat dostępne są w sklepach spożywczych na terenie kraju od lutego 2009 roku, w cenie od ok. 3 zł brutto.
Mrożone warzywa gotowane heat&eat to zdrowy dodatek do dań obiadowych lub składnik różnorodnych sałatek. Przed podaniem można je krótko podgrzać wrzucając na gotującą wodę, wkładając do piekarnika lub kuchenki mikrofalowej. Równie smaczne, chrupiące i aromatyczne będą gdy pozostawimy je do rozmrożenia w lodówce. Szczególnie warta spróbowania jest rzadko używana
w polskiej kuchni Fasola płaskostrąkowa heat&eat. Chrupka i lekko słodka doskonale komponuje się z rybami, np. grillowanym łososiem, a także daniami mięsnymi. Wybornie smakuje saute lub z sosem beszamelowym.
Wszystkie produkty heat&eat są naturalne i nie zawierają żadnych dodatkowych składników. Brokuły heat&eat są naturalnie bogate w witaminę C, Fasola płaskostrąkowa heat&eat w białko roślinne, a Kalafior heat&eat we wzmacniające odporność pierwiastki, m.in. sód, potas, żelazo. heat&eat, podobnie jak pozostałe mrożonki d’aucy, mają więcej witamin, minerałów i wartości odżywczych niż długo przechowywane w domu warzywa kupione na targu lub zebrane w przydomowym ogródku. Zapewnia to specjalny proces gotowania, któremu poddawane są świeżo zebrane z pola jarzyny oraz nowoczesna technologia mrożenia szokowego. Istotny jest także staranny dobór warzyw do produkcji mrożonek d’aucy. Zdecydowana większość z nich pochodzi z upraw polskich rolników bezpośrednio kontrolowanych przez działy jakości d’aucy Polska.
Heat&eat od d’aucy łatwo odnajdziemy w sklepie dzięki żywej, amarantowej kolorystyce opakowania. Znajdujące się na torebkach piktogramy oraz przepisy kulinarne informują o możliwych sposobach przygotowania warzyw. Mrożonki heat&eat dostępne są w sklepach spożywczych na terenie kraju od lutego 2009 roku, w cenie od ok. 3 zł brutto.
...