Pieczona perliczka
Ilość dla 4 osób. Czas przygotowania wynosi 60 min.
Niezbędne składniki:
Perliczka, 1 szt.
Masło, 70g
Przyprawy KAMIS:
Marynata szlachecka, 1 op.
Majeranek, 2-3 łyżeczki
Perliczkę sprawić, nasmarować marynatą, oprószyć majerankiem, odstawić w chłodne miejsce na 8 godzin. Przed pieczeniem włożyć do środka masło, piec 1 godz. w temp. 170 stopni.
Perliczka, 1 szt.
Masło, 70g
Przyprawy KAMIS:
Marynata szlachecka, 1 op.
Majeranek, 2-3 łyżeczki
Perliczkę sprawić, nasmarować marynatą, oprószyć majerankiem, odstawić w chłodne miejsce na 8 godzin. Przed pieczeniem włożyć do środka masło, piec 1 godz. w temp. 170 stopni.
...