Czas przygotowania potrawy wynosi 25 minut. Podajemy przepis na przyrządzenie czterech porcji.

Lista zakupów:

•    4 filety z łososia
•    1 łyżeczka pieprzu cytrynowego
•    30 ml oleju
•    60 g masła
•    150 g marchwi
•    1 cukinia
•    1 łyżeczka Pieprzu Cytrynowego Kamis
•    1 łyżka Przyprawy Kamis Fit up! Do potraw z ryb i owoców morza
•    sól morska

Sposób przyrządzenia

Łososia oczyść, posyp przyprawą do ryb. Obraną marchewkę pokrój na spaghetti. Zblanszuj w wodzie z solą i cukrem. Z zielonych części cukinii również przygotuj spaghetti, blanszując w tym samym wywarze. Na folii aluminiowej ułóż łososia, posyp pieprzem cytrynowym i solą ziołową. Na wierzchu ułóż masło, następnie warzywne spaghetti. Folię zawiń w kształcie łódki. Piecz na grillu.