Dla wszystkich tych, którzy zimą chcą zadbać o formę i zdrowie, FRoSTA przygotowała Białe warzywa na patelnię ze skorzonerą i koperkiem.
Jest to specjalnie dobrana kompozycja ziemniaków, kalafiora, cebuli i skorzonery, z dodatkiem zielonej fasolki, delikatnie przyprawiona koperkiem. Skorzonera jest bogatym w sód, potas, magnez, wapń, żelazo, fosfor, karoten, i witaminy warzywem, które wyglądem przypomina szparagi. Doda ona Waszym posiłkom oryginalnego, delikatnego smaku i stanie się okazją do odkrycia dawno zapomnianego w Polsce składnika potraw.
Biały to już czwarty, po czerwonym, żółtym i zielonym, kolor w kolekcji warzyw na patelnię FRoSTY. Także tym razem jest to mieszanka warzyw, które po 15-minutowym podsmażeniu na 2 łyżkach oliwy lub oleju, są gotowe do spożycia. Wyjątkowy smak i świeżość Białych warzyw na patelnię to wynik ich zamrożenia bezpośrednio po zebraniu.
Opakowanie zawiera 400g warzyw. Proponowana cena detaliczna to 4,5 zł/opakowanie