Produkty te można jeść natychmiast po rozmrożeniu, na zimno lub na ciepło. Ponieważ nowe heat&eat od d’aucy nie wymagają gotowania skracają czas przygotowania posiłków i pozwalają uniknąć nieprzyjemnych zapachów towarzyszących chociażby przyrządzaniu kalafiora. Dodatkową zaletą warzyw heat&eat jest ich unikalne opakowanie z perforacją, która zapewnia wygodne i szybkie otwarcie torebki.
Mrożone warzywa gotowane heat&eat to zdrowy dodatek do dań obiadowych lub składnik różnorodnych sałatek. Przed podaniem można je krótko podgrzać wrzucając na gotującą wodę, wkładając do piekarnika lub kuchenki mikrofalowej. Równie smaczne, chrupiące i aromatyczne będą gdy pozostawimy je do rozmrożenia w lodówce. Szczególnie warta spróbowania jest rzadko używana
w polskiej kuchni Fasola płaskostrąkowa heat&eat. Chrupka i lekko słodka doskonale komponuje się z rybami, np. grillowanym łososiem, a także daniami mięsnymi. Wybornie smakuje saute lub z sosem beszamelowym.
Wszystkie produkty heat&eat są naturalne i nie zawierają żadnych dodatkowych składników. Brokuły heat&eat są naturalnie bogate w witaminę C, Fasola płaskostrąkowa heat&eat w białko roślinne, a Kalafior heat&eat we wzmacniające odporność pierwiastki, m.in. sód, potas, żelazo. heat&eat, podobnie jak pozostałe mrożonki d’aucy, mają więcej witamin, minerałów i wartości odżywczych niż długo przechowywane w domu warzywa kupione na targu lub zebrane w przydomowym ogródku. Zapewnia to specjalny proces gotowania, któremu poddawane są świeżo zebrane z pola jarzyny oraz nowoczesna technologia mrożenia szokowego. Istotny jest także staranny dobór warzyw do produkcji mrożonek d’aucy. Zdecydowana większość z nich pochodzi z upraw polskich rolników bezpośrednio kontrolowanych przez działy jakości d’aucy Polska.
Heat&eat od d’aucy łatwo odnajdziemy w sklepie dzięki żywej, amarantowej kolorystyce opakowania. Znajdujące się na torebkach piktogramy oraz przepisy kulinarne informują o możliwych sposobach przygotowania warzyw. Mrożonki heat&eat dostępne są w sklepach spożywczych na terenie kraju od lutego 2009 roku, w cenie od ok. 3 zł brutto.
Mrożone warzywa gotowane heat&eat to zdrowy dodatek do dań obiadowych lub składnik różnorodnych sałatek. Przed podaniem można je krótko podgrzać wrzucając na gotującą wodę, wkładając do piekarnika lub kuchenki mikrofalowej. Równie smaczne, chrupiące i aromatyczne będą gdy pozostawimy je do rozmrożenia w lodówce. Szczególnie warta spróbowania jest rzadko używana
w polskiej kuchni Fasola płaskostrąkowa heat&eat. Chrupka i lekko słodka doskonale komponuje się z rybami, np. grillowanym łososiem, a także daniami mięsnymi. Wybornie smakuje saute lub z sosem beszamelowym.
Wszystkie produkty heat&eat są naturalne i nie zawierają żadnych dodatkowych składników. Brokuły heat&eat są naturalnie bogate w witaminę C, Fasola płaskostrąkowa heat&eat w białko roślinne, a Kalafior heat&eat we wzmacniające odporność pierwiastki, m.in. sód, potas, żelazo. heat&eat, podobnie jak pozostałe mrożonki d’aucy, mają więcej witamin, minerałów i wartości odżywczych niż długo przechowywane w domu warzywa kupione na targu lub zebrane w przydomowym ogródku. Zapewnia to specjalny proces gotowania, któremu poddawane są świeżo zebrane z pola jarzyny oraz nowoczesna technologia mrożenia szokowego. Istotny jest także staranny dobór warzyw do produkcji mrożonek d’aucy. Zdecydowana większość z nich pochodzi z upraw polskich rolników bezpośrednio kontrolowanych przez działy jakości d’aucy Polska.
Heat&eat od d’aucy łatwo odnajdziemy w sklepie dzięki żywej, amarantowej kolorystyce opakowania. Znajdujące się na torebkach piktogramy oraz przepisy kulinarne informują o możliwych sposobach przygotowania warzyw. Mrożonki heat&eat dostępne są w sklepach spożywczych na terenie kraju od lutego 2009 roku, w cenie od ok. 3 zł brutto.