Niegdyś zabawy słodkimi kostkami na naszych stołach były niezwykle modne. Cukier, ubrany w geometryczne kształty, zawsze prezentował się elegancko w domowych cukiernicach. Świetnie sprawdzał się podczas przyjęć, spotkań biznesowych, gdzie prostota i wygoda stawiane były zawsze na pierwszym miejscu. Cukier w kostkach skutecznie bronił gości przed wpadką związaną z rozsypaniem cukrowych drobinek podczas słodzenia napojów.
By powrócić do tej mody Cukier Królewski sięgając po już sprawdzone rozwiązania, czyli cukier w kostkach – chce nadać nowoczesny wymiar słodzenia i przywrócić kostkom zasłużone miejsce w naszych kuchniach. Efekt przyjemności z sięgnięcia właśnie po kostkę, mają wzmocnić nowe opakowania cukru brydż kostka (5oo g) i cukru białego kostka (1kg). Na smakowicie wyglądających kartonikach pojawiły się dodatkowo nowe, ożywcze elementy - zielone liście herbaty, kawałki limonek, czy filiżanka aromatycznej kawy.
Cukier w kostkach zarówno biały, jak i brydż, to wyjątkowa propozycja dla osób ceniących wygodę. Estetyczny wygląd opakowań sprawia, iż nie trzeba ich w pośpiechu chować do szafki kuchennej. Mogą one pełnić rolę cukierniczek i towarzyszyć nam wśród filiżanek podczas spotkania z przyjaciółmi. Przy tak dobranym asortymencie, z pewnością warto słodzić z Cukrem Królewskim!