Marynaty w płynie KAMIS to „kulinarny przebój”, który z pewnością doceni każda pani domu. Łączą w sobie bowiem cechy produkty wygodnego i łatwego w użyciu, nie wymagają dodatkowych składników, są szybkie w działaniu i zdrowe. Wystarczy zalać mięso marynatą i zostawić na godzinę, by aromatyczne zioła i przyprawy sprawiły, że stanie się ono soczyste i smaczne. Marynaty, starannie dobrane do gatunków mięs, dodają finezji, nawet powszechnie znanym potrawom. Dzięki płynnej, gęstej konsystencji, marynaty nie spływają z mięsa i sprawiają, że jest ono soczyste, miękkie i kruche.
Marynaty są uniwersalne i mają szerokie zastosowanie. Doskonałe do wszystkich rodzajów mięs, w szczególności karkówki, żeberek i drobiu – polecane zarówno do mięs grillowanych, jak i pieczonych i smażonych. Opakowanie marynaty wystarcza do zamarynowania 500 g mięsa, czyli porcji dla 2-3 osób. Jest to idealna porcja do jednorazowego zastosowania. Nowe opakowania marynat KAMIS są przejrzyste i dobrze komunikują wszystkie zalety produktu.
-=- -=-