Swój niepowtarzalny smak linia luksusowych wedlowskich czekolad Maestria zawdzięcza najwyższej jakości kakao i harmonii autentycznych dodatków. W linii ciemnych czekolad Maestria kandyzowane maliny z kwaskową nutką wdzięcznie przełamują słodką goryczkę kakao. Zapach aromatycznej kawy harmonizuje z kruchymi cząstkami naturalnego kakao. W linii mlecznych czekolad Maestria chrupkie orzechy laskowe, rodzynki, migdały lekko i harmonijnie łączą się z aksamitną mleczną czekoladą wedlowską.
Mistrzowie Czekolady Wedla zainspirowani podróżami do Ameryki Południowej, mają zaszczyt zaprezentować swoje najnowsze czekoladowe dzieło: Maestrię z karmelizowanym orzechem Pecan. Delikatnie słodkawy sprowadzony z Ameryki Południowej Pecan, niezwykle rzadki w Polsce orzech, pośród wszystkich orzechów został najhojniej obdarzony przez naturę w przeciwutleniacze. To on został wybrany przez Mistrzów Czekolady do duetu z gorzką, wedlowską czekoladą. Jej szlachetny smak i aromat stanowi nutę głowy w tej kompozycji, która złamana smakiem karmelizowanego orzecha Pecan rozprowadza bogactwo smaku na podniebieniu. A gdy do tego możemy wzbogacić dietę w cenne składniki z orzecha pecan i naturalnego kakao mamy pełnię świadomej przyjemności.
Mistrzowie Czekolady Wedla zainspirowani podróżami do Ameryki Południowej, mają zaszczyt zaprezentować swoje najnowsze czekoladowe dzieło: Maestrię z karmelizowanym orzechem Pecan. Delikatnie słodkawy sprowadzony z Ameryki Południowej Pecan, niezwykle rzadki w Polsce orzech, pośród wszystkich orzechów został najhojniej obdarzony przez naturę w przeciwutleniacze. To on został wybrany przez Mistrzów Czekolady do duetu z gorzką, wedlowską czekoladą. Jej szlachetny smak i aromat stanowi nutę głowy w tej kompozycji, która złamana smakiem karmelizowanego orzecha Pecan rozprowadza bogactwo smaku na podniebieniu. A gdy do tego możemy wzbogacić dietę w cenne składniki z orzecha pecan i naturalnego kakao mamy pełnię świadomej przyjemności.