Składniki:
2 części wódki Grey Goose Original
3 duże listki bazylii oraz kilka dodatkowych do dekoracji
1-2 plasterki imbiru
2 cząstki pokrojonego arbuza
½ części syropu cukrowego
½ części świeżo wyciskanego soku z cytryny
Przygotowanie:
W shakerze wymieszaj 3 listki bazylii z imbirem oraz kawałkiem arbuza i syropem. Następnie dodaj wódkę Grey Goose, sos z cytryny i lód. Ponowne wymieszaj i przelej do niskiej szklanki wypełnionej lodem. Całość ozdób imbirem oraz listkiem bazyli.
2 części wódki Grey Goose Original
3 duże listki bazylii oraz kilka dodatkowych do dekoracji
1-2 plasterki imbiru
2 cząstki pokrojonego arbuza
½ części syropu cukrowego
½ części świeżo wyciskanego soku z cytryny
Przygotowanie:
W shakerze wymieszaj 3 listki bazylii z imbirem oraz kawałkiem arbuza i syropem. Następnie dodaj wódkę Grey Goose, sos z cytryny i lód. Ponowne wymieszaj i przelej do niskiej szklanki wypełnionej lodem. Całość ozdób imbirem oraz listkiem bazyli.