Każdy kto był niedawno w lesie na grzybobraniu wie, że znalezienie grzybów nie jest prostą sztuką. Dodając do tego bogactwo gatunków, zarówno tych jadalnych, jak i trujących, stajemy przed niełatwym problemem. Jak zaspokoić chęć rozkoszowania się smakiem najlepszych polskich grzybów a jednocześnie nie ryzykować własnego zdrowia? Trafnym i sprawdzonym rozwiązaniem może być pasztet z linii Dary Puszczy, z grzybami. Powstaje on z wyselekcjonowanego mięsa drobiowego oraz starannie dobranych grzybów. Do wyjątkowych cech pasztetu oprócz zapadającego w pamięci smaku, można zaliczyć jego wygląd. Wiadomo, że na odczuwalny smak wpływa również fakt, jak dany produkt jest wyeksponowany. Zakłady Mięsne ,,Pekpol Ostrołęka”, zadbały więc o estetykę pobudzając tym samym zmysł smaku. Na powierzchni pasztetów można dostrzec: aromatyczne grzyby, suszone śliwki czy żurawinę. Opakowanie z kolekcji pasztetów Pekpolu jest eleganckie i funkcjonalne. Produkt został umieszczony w wygodnej aluminiowej foremce.
W opakowaniu znajduje się okienko, dzięki któremu kupujący ma możliwość obejrzenia produktu przed zakupem.
Pasztety – „Dary Puszczy”, to ciekawa propozycja na urozmaicenie jesiennego jadłospisu. Idealnie pasuje do kanapek, czy jako przystawka podczas towarzyskich, czy rodzinnych spotkań. Pasztet może stanowić także składnik przeróżnych przepisów kulinarnych.
W opakowaniu znajduje się okienko, dzięki któremu kupujący ma możliwość obejrzenia produktu przed zakupem.
Pasztety – „Dary Puszczy”, to ciekawa propozycja na urozmaicenie jesiennego jadłospisu. Idealnie pasuje do kanapek, czy jako przystawka podczas towarzyskich, czy rodzinnych spotkań. Pasztet może stanowić także składnik przeróżnych przepisów kulinarnych.