Niezbędne produkty:
400g piersi indyka
1 różowy melon
2 papryki mix
1 cebula czerwona
1 awocado
1 pomidor
2 łyżki soku z limonki
oliwa
Produkty Kamis:
2 łyżki Musztardy meksykańskiej
1 łyżeczka Czosnku suszonego w płatkach Specialite
2 łyżki Papryki słodkiej
Papryka ostra do smaku
Chili do smaku
Sól morska w młynku
Indyka pokroić w paski, zamarynować w musztardzie połączonej z oliwą, odstawić w chłodne miejsce na 12 godz. Mięso podsmażyć na oliwie, dodać paski papryki, cebulę pokrojoną w piórka, czosnek, przyprawy i dusić 5 min. Podawać z plastrami melona i sosem guacamole.
Sos guacamole: Avocado rozgnieść widelcem, dodać czosnek, pokrojoną cebulkę, pomidory, sok z limonki, doprawić do smaku papryką ostrą i solą
400g piersi indyka
1 różowy melon
2 papryki mix
1 cebula czerwona
1 awocado
1 pomidor
2 łyżki soku z limonki
oliwa
Produkty Kamis:
2 łyżki Musztardy meksykańskiej
1 łyżeczka Czosnku suszonego w płatkach Specialite
2 łyżki Papryki słodkiej
Papryka ostra do smaku
Chili do smaku
Sól morska w młynku
Indyka pokroić w paski, zamarynować w musztardzie połączonej z oliwą, odstawić w chłodne miejsce na 12 godz. Mięso podsmażyć na oliwie, dodać paski papryki, cebulę pokrojoną w piórka, czosnek, przyprawy i dusić 5 min. Podawać z plastrami melona i sosem guacamole.
Sos guacamole: Avocado rozgnieść widelcem, dodać czosnek, pokrojoną cebulkę, pomidory, sok z limonki, doprawić do smaku papryką ostrą i solą