Być może szukasz pomysłu na dzisiejszy obiad. Dobrą alternatywą mogą stać się steki, których przygotowanie zajmie Ci niewiele czasu. Poniżej proponujemy przepis na steki rybne z dresingiem serowym.
Składniki:
mrożone steki rybne Lisner
200 ml śmietanki 30%
100 g sera pleśniowego
kilka kaparów
Sposób przygotowania:
Steki rybne przygotować według sposobu przyrządzenia podanego na opakowaniu. Śmietankę podgrzać w garnuszku, a następnie dodać starty ser. Gdy ser się rozpuści, wrzucić kapary i starannie wymieszać. Gorące steki rybne polać schłodzonym dressingiem. Potrawa najlepiej smakuje ze świeżymi warzywami.
mrożone steki rybne Lisner
200 ml śmietanki 30%
100 g sera pleśniowego
kilka kaparów
Sposób przygotowania:
Steki rybne przygotować według sposobu przyrządzenia podanego na opakowaniu. Śmietankę podgrzać w garnuszku, a następnie dodać starty ser. Gdy ser się rozpuści, wrzucić kapary i starannie wymieszać. Gorące steki rybne polać schłodzonym dressingiem. Potrawa najlepiej smakuje ze świeżymi warzywami.