Sylwestrowe dirnki: Miłosny posmak

Autor:Materiały prasowe

Jeśli spędzasz Sylwestra we dwoje przygotuj uwodzicielskiego drinka o intrygującej nazwie „Miłosny posmak”.

Czytaj dalej

Sylwestrowe dirnki: TrzyPoTrzy

Autor:Materiały prasowe

W trakcie sylwestrowej zabawy możesz zaserwować gościom efektownego, orzeźwiającego drinka TrzyPoTrzy. Jest to tzw. short drink. Są to drinki o pojemnośc

Czytaj dalej

Sylwestrowe dirnki: Świetlik

Autor:Materiały prasowe

Na powitanie zaserwuj swoim gościom delikatnego drink o intrygującej nazwie Świetlik.

Czytaj dalej

Karp w śródziemnomorskich ziołach

Autor:Materiały prasowe

W kulinarnych zmaganiach przed Bożym Narodzeniem warto wykorzystać sprawdzone produkty. Vegeta jak zawsze uświetni smak wszystkich naszych potraw.

Czytaj dalej

W stronę słońca!

Autor:Materiały prasowe

Firma ROLNIK, producent najwyższej jakości przetworów warzywnych, rozszerza asortyment swoich produktów o egzotyczne owoce. Pierwszymi produktami z owocowej

Czytaj dalej

Świeży smak pomidorów od Podravki

Autor:Materiały prasowe

Firma Podravka, producent znanej Vegety, wprowadza na rynek nowy produkt - Przecier Pomidorowy w kartonikach 500g.

Czytaj dalej

Tajemnicze etykiety,czyli co mówią opakowania

Autor:Materiały prasowe

Czy podczas zakupów zdarza Ci się czytać etykiety? Czy wybierając sok, nektar lub napój Clippo przyglądasz się opakowaniu? Jeśli nie, to zmień ten zwyc

Czytaj dalej

Świat na talerzu - kuchnia francuska

Autor:Materiały prasowe

Kuchnia francuska uważana jest za jedną z najbardziej różnorodnych i wyrafinowanych na świecie. W ofercie Felco znajdują się trzy mrożonki inspirowane p

Czytaj dalej

Nadziewana rozkosz Oliwki Figaro

Autor:

Historia oliwek FIGARO zaczęła się w 1920 roku w gorącej hiszpańskiej Sewilli na południu Hiszpanii. Od tamtej pory rodzinna firma BT Exportadora De Aceit

Czytaj dalej

Czterej "Kampai" od smaku

Autor:Materiały prasowe

Firma STOVIT z Bydgoszczy wprowadziła na rynek cztery nowe sosy warzywno - owocowe "Kampai". Nowe sosy "Kampai" o intrygującej nazwie, w języku koreańskim o

Czytaj dalej

"Don Pomidorro" w sosie własnym

Autor:Materiały prasowe

Firma Rolnik wprowadziła na rynek nowy produkt serii Standard - „Pomidor w sosie własnym bez skórki”. Kolor etykiety nowego produktu jest utrzyma

Czytaj dalej

Jak elegancko podać kawę

Autor:Materiały prasowe

Jeśli lubisz kawowe eksperymenty, zaskocz przyjaciół nie tylko nowym przepisem na kawę Primę, ale także sposobem jej podania. Dobierz odpowiednią filiża

Czytaj dalej

Pomidory dojrzałe w słońcu

Autor:Materiały prasowe

Firma Rolnik wprowadziła na rynek prawdziwie delikatesowy produkt – pomidory suszone w słońcu w zalewie z oleju roślinnego.

Czytaj dalej

Szukaj

Jaka praca na okres świąteczny?

Autor:
Jaka praca na okres świąteczny?

Okres przedświąteczny to wyjątkowo gorący czas w roku. W związku z tym wiele przedsiębiorstw potrzebuje dodatkowych rąk do pracy. Z kolei znaczna częś

Czytaj dalej
Udostępnij:

Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Autor:
Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Rynek nieruchomości to obszar, w którym szczególnie ważna jest znajomość przepisów prawnych i ich praktycznego zastosowania. Każda tra

Czytaj dalej
Udostępnij:

Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

Autor:
Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

W świecie biznesu odpowiedni strój to klucz do budowania profesjonalnego wizerunku. Wybór ubrań zależy nie tylko od branży, ale także od konk

Czytaj dalej
Udostępnij:

Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad

Autor:
Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad

Dzień, w którym własne dziecko bierze ślub jest wyjątkowy w życiu każdej matki. To szczególna chwila, która na zawsze pozostaje w pam

Czytaj dalej
Udostępnij:

Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik nowojorski

Autor:
Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik nowojorski

Podobno nowojorczycy wierzą, że ich sernik (zwany tam cheesecake) był pierwszy na świecie i nikt wcześniej takiego ciasta nie robił. Jakkolwiek było, war

Czytaj dalej
Udostępnij: