Co nowego w kuchni cz.2

Autor:

Nowości kuchennych ciąg dalszy. Co przedstawimy tym razem? Będą smakołyki, będzie coś do picia, coś zdrowego i mniej zdrowego, nawet wyskokowe produkty

Czytaj dalej

Gulasz wołowy z chilli i sosem sojowym

Autor:

Kuchnia jest sercem naszego domu, to tutaj spędzamy większość czasu chcąc uraczyć naszych domowników pysznymi oraz atrakcyjnie przyrządzonymi potrawami.

Czytaj dalej

Wafle przekładane sercem

Autor:

Jak połączyć ideę pomagania innym z przyjemnością spełniania własnych, małych zachcianek? To proste – wystarczy włączyć się w program TikTak.

Czytaj dalej

Poncz imbirowy

Autor:

Korzeń imbiru nie bez powodu jest jedną z roślin najdłużej stosowanych w lecznictwie. Przede wszystkim jest bogaty w niezbędne mikroelementy: wapń, magne

Czytaj dalej

Przepis na wieczór z Beaujolais Nouveau

Autor:

Trzeci czwartek listopada każdego roku to wyjątkowy dzień dla smakoszy Beaujolais Nouveau i wielbicieli kuchni francuskiej, której specjałów na stole tego

Czytaj dalej

Co nowego w ...kuchni

Autor:

Wraz z nadejściem kolejnej pory roku, zmieniają się trendy. Świat mody wprowadza nowe kolekcje odzieży, butów, toreb. Branża kosmetyczna proponuje swoje

Czytaj dalej

Chłodne wieczory we francuskim stylu – ser i wino

Autor:

Wino z serem są razem podawane od wieków. Stanowią wyjątkową ucztę dla podniebienia, są świetnym zastrzykiem energii. Deska rarytasów z butelką trun

Czytaj dalej

Kulinarna przygoda z pyszne.pl

Autor:

Gotowanie stało się w ostatnim czasie niezwykle popularne. Trudno dziś znaleźć osobę nie pasjonującą się jedzeniem, kulinarnymi podróżami czy gotowan

Czytaj dalej

Włoskie inspiracje kulinarne - Bruschetta

Autor:

Moda na śródziemnomorskie dania opanowała nie tylko Europę, ale i cały świat. Dotarła także do kraju nad Wisłą, wzbogacając polskie stoły o niezwykl

Czytaj dalej

Deser na bazie koziego sera

Autor:

Coraz częściej doceniamy smak i właściwości zdrowotne kozich serów, ale nadal rzadko kojarzymy je z deserami. Nic bardziej błędnego. Okazuje się, że

Czytaj dalej

Pappardelle z sosem żurawinowym i orzechami włoskimi

Autor:

Dziś prezentujemy przepis na szybki i smaczny makaron pappardelle podany z orzechami włoskimi i sosem z żurawiny. Z pewnością zasmakuje każdemu miłośnik

Czytaj dalej

Smażona dynia z żurawiną

Autor:

W Halloween nie można obejść się bez dyni, dlatego dzisiaj przedstawiamy przepis, który możecie przetestować na wieczornej imprezie :) Smażona dynia z

Czytaj dalej

Twój Błonnik z owoców – źródło zdrowia i witalności od marki Britta

Autor:

Wszystkim dbającym o zdrowie i smukłą sylwetkę, marka Britta oferuje płatki Twój Błonnik & 30% owoców, stanowiące źródło naturalnego błonnika oraz

Czytaj dalej

Szukaj

Zimowy wystrój wnętrz – jak stworzyć magiczną atmosferę na cały sezon?

Autor:
Zimowy wystrój wnętrz – jak stworzyć magiczną atmosferę na cały sezon?

Zima to niezwykły czas, kiedy wnętrza naszych domów zyskują na znaczeniu jako przestrzenie ciepła, relaksu i spotkań. To nie tylko okres Świąt Bo

Czytaj dalej
Udostępnij:

Jaka praca na okres świąteczny?

Autor:
Jaka praca na okres świąteczny?

Okres przedświąteczny to wyjątkowo gorący czas w roku. W związku z tym wiele przedsiębiorstw potrzebuje dodatkowych rąk do pracy. Z kolei znaczna częś

Czytaj dalej
Udostępnij:

Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Autor:
Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Rynek nieruchomości to obszar, w którym szczególnie ważna jest znajomość przepisów prawnych i ich praktycznego zastosowania. Każda tra

Czytaj dalej
Udostępnij:

Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

Autor:
Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

W świecie biznesu odpowiedni strój to klucz do budowania profesjonalnego wizerunku. Wybór ubrań zależy nie tylko od branży, ale także od konk

Czytaj dalej
Udostępnij:

Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad

Autor:
Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad

Dzień, w którym własne dziecko bierze ślub jest wyjątkowy w życiu każdej matki. To szczególna chwila, która na zawsze pozostaje w pam

Czytaj dalej
Udostępnij: