Sałatka śledziowa a’la Salsa

Autor:

Składniki: Filety śledziowe w sosie pomidorowym, sałata lodowa, świeża papryka, ser cheddar, tortilla.

Czytaj dalej

Makaroniki czekoladowe

Autor:

Autorem przepisu jest Andrzej Polan, wielokrotnie utytułowany kucharz, szef kuchni hotelu Novotel Warszawa Airport, autor książki "Kuchnia Polana w obiektywi

Czytaj dalej

Tort bezowy z żurawiną i mascarpone

Autor:

Autorem przepisu jest Andrzej Polan, wielokrotnie utytułowany kucharz, szef kuchni hotelu Novotel Warszawa Airport, autor książki "Kuchnia Polana w obiektywi

Czytaj dalej

Mus kasztanowy

Autor:

Autorem przepisu jest Andrzej Polan, wielokrotnie utytułowany kucharz, szef kuchni hotelu Novotel Warszawa Airport, autor książki "Kuchnia Polana w obiektywi

Czytaj dalej

Kasztany pieczone z miodem i cynamonem

Autor:

Autorem przepisu jest Andrzej Polan, wielokrotnie utytułowany kucharz, szef kuchni hotelu Novotel Warszawa Airport, autor książki "Kuchnia Polana w obiektywi

Czytaj dalej

Bataty pieczone z szałwią i orzechami nerkowca

Autor:

Autorem przepisu jest Andrzej Polan, wielokrotnie utytułowany kucharz, szef kuchni hotelu Novotel Warszawa Airport, autor książki "Kuchnia Polana w obiektywi

Czytaj dalej

Carpaccio z halibuta z szyjkami rakowymi

Autor:

Autorem przepisu jest Andrzej Polan, wielokrotnie utytułowany kucharz, szef kuchni hotelu Novotel Warszawa Airport, autor książki "Kuchnia Polana w obiektywi

Czytaj dalej

Roladki ze śledzia Wiejskiego w pieczywie Tunbrod

Autor:

Świąteczne potrawy warto wzbogacić o tradycyjnego śledzika w niekonwencjonalnej wersji.

Czytaj dalej

Sałatka korsarska

Autor:

Boże Narodzenie to taki moment w roku, kiedy przystajemy w biegu, aby delektować się każdą chwilą spędzaną z najbliższymi. Wprowadzeni w magiczny nastr

Czytaj dalej

Makowiec z bakaliami

Autor:

Święta bez makowca? To niemożliwe! To tradycyjne ciasto zagości w te święta na każdym stole, dlatego tak ważny jest dobry przepis. W związku z tym prze

Czytaj dalej

Dwanaście grzechów głównych

Autor:

200 g czystego barszczu, 4 pierogi z kapustą i grzybami, 100g postnej kapusty i mały kawałek karpia daje w sumie 300 kcal. Biorąc pod uwagę, że jest to 1/

Czytaj dalej

Dla wielbicieli ciasteczek: deser Cookie Crunch

Autor:

Przykładowy przepis na chwilę wytchnienia z rozkosznym deserem lodowym.

Czytaj dalej

Sandacz w śmietanie z lodami pistacjowymi

Autor:

Sandacz w towarzystwie lodów? Brzmi dość dziwnie, ale zarazem intrygująco... Za to jak smakuje!

Czytaj dalej

Szukaj

Niacynamid – wszechstronny składnik w dziedzinie pielęgnacji skóry

Autor:
Niacynamid – wszechstronny składnik w dziedzinie pielęgnacji skóry

Niacynamid, znany również jako witamina B3 lub PP, stał się jednym z najpopularniejszych składników w kosmetologii. Jego wszechstronność, de

Czytaj dalej
Udostępnij:

Zimowy wystrój wnętrz – jak stworzyć magiczną atmosferę na cały sezon?

Autor:
Zimowy wystrój wnętrz – jak stworzyć magiczną atmosferę na cały sezon?

Zima to niezwykły czas, kiedy wnętrza naszych domów zyskują na znaczeniu jako przestrzenie ciepła, relaksu i spotkań. To nie tylko okres Świąt Bo

Czytaj dalej
Udostępnij:

Jaka praca na okres świąteczny?

Autor:
Jaka praca na okres świąteczny?

Okres przedświąteczny to wyjątkowo gorący czas w roku. W związku z tym wiele przedsiębiorstw potrzebuje dodatkowych rąk do pracy. Z kolei znaczna częś

Czytaj dalej
Udostępnij:

Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Autor:
Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Rynek nieruchomości to obszar, w którym szczególnie ważna jest znajomość przepisów prawnych i ich praktycznego zastosowania. Każda tra

Czytaj dalej
Udostępnij:

Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

Autor:
Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

W świecie biznesu odpowiedni strój to klucz do budowania profesjonalnego wizerunku. Wybór ubrań zależy nie tylko od branży, ale także od konk

Czytaj dalej
Udostępnij: