Rybne kąski

Autor:

Z myślą o tych, którzy poszukują ciekawego połączenia smaków w wygodnych w użyciu opakowaniach marka Lisner opracowała dwie nowe gamy produktów –

Czytaj dalej

Przeciwieństwa się uzupełniają!

Autor:

Sezon grillowy 2009 rozpoczął się wraz z pierwszymi ciepłymi dniami wiosny. Od teraz już przez całe lato weekendowe wieczory kojarzyć się nam będą z z

Czytaj dalej

Słodka Wielkanoc

Autor:

Firma Mieszko jak co roku wprowadziła na rynek szeroką gamę produktów w okazjonalnych, Wielkanocnych opakowaniach. W ofercie Mieszko przygotowanej na Wielka

Czytaj dalej

Wielkanocna Wyspa na Wielkanoc

Autor:

Herbata to podstawowy napój towarzyszący nam w dni powszednie i w święta. Nie może jej także zabraknąć na wielkanocnym stole. Jednak zamiast zwykłej cz

Czytaj dalej

Nadchodzi czas „Królewskiej” baby…

Autor:

Zimowa aura powoli się skończyła i radosny, wiosenny czas na dobre zagościł w naszych sercach, do naszych kuchni powracają smaki i zapachy świąt ̵

Czytaj dalej

Nowa linia napojów sojowych Orico

Autor:

Napoje sojowe Orico to kolejna linia produktów, którą producent – firma Polgrunt - postanowił wprowadzić na rynek. W pierwszej połowie kwietnia do

Czytaj dalej

Wiosenno - Wielkanocne smakołyki Wawel

Autor:

Święta Wielkanocne spędzamy w gronie rodziny oraz najbliższych przyjaciół. Zasiadamy wtedy przy bogato zastawionym stole, na którym nie może zabraknąć

Czytaj dalej

Fitella Special

Autor:

Marka Fitella rozszerza swoje portfolio o nowy produkt. Są nim płatki z pełnych ziaren zbóż, bogate w błonnik, w których niebagatelną rolę odgrywają d

Czytaj dalej

Słoneczny smak czekolady – oryginalna bombonierka Mieszko

Autor:

Mieszko wzbogacił swoją ofertę o innowacyjny produkt w kategorii premium – bombonierkę Soleil. Charakteryzuje się ona innowacyjnymi walorami smakowym

Czytaj dalej

Gotuj się do świąt z Poltino

Autor:

Jak co roku przed świętami brakuje Ci czasu? Pomoc potrzebna od zaraz? Na ratunek śpieszą mrożonki Poltino. Pomogą bezstresowo przygotować potrawy na ś

Czytaj dalej

Zasmakuj kuchni francuskiej z produktami d’aucy!

Autor:

Francuskie smaki d’aucy to specjalnie przygotowana linia warzyw. Obejmuje ona super cienką fasolkę szparagową extra fine, mieszankę super cienkiej fas

Czytaj dalej

Wielkanoc z Jutrzenką

Autor:

W okresie przedświątecznym mamy zwykle dwa największe dylematy – czym obdarować najbliższych oraz jak udekorować stół, aby podkreślić uroczysty

Czytaj dalej

Pasztet z kaczki 130 g w ofercie DROP SA

Autor:

Kaczka pieczona z jabłkami, kaczka po pekińsku, po kaszubsku, z pomarańczami - te dania od lat goszczą na polskich stołach. Kaczkę podajemy zazwyczaj, jak

Czytaj dalej

Szukaj

Jaka praca na okres świąteczny?

Autor:
Jaka praca na okres świąteczny?

Okres przedświąteczny to wyjątkowo gorący czas w roku. W związku z tym wiele przedsiębiorstw potrzebuje dodatkowych rąk do pracy. Z kolei znaczna częś

Czytaj dalej
Udostępnij:

Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Autor:
Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Rynek nieruchomości to obszar, w którym szczególnie ważna jest znajomość przepisów prawnych i ich praktycznego zastosowania. Każda tra

Czytaj dalej
Udostępnij:

Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

Autor:
Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

W świecie biznesu odpowiedni strój to klucz do budowania profesjonalnego wizerunku. Wybór ubrań zależy nie tylko od branży, ale także od konk

Czytaj dalej
Udostępnij:

Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad

Autor:
Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad

Dzień, w którym własne dziecko bierze ślub jest wyjątkowy w życiu każdej matki. To szczególna chwila, która na zawsze pozostaje w pam

Czytaj dalej
Udostępnij:

Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik nowojorski

Autor:
Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik nowojorski

Podobno nowojorczycy wierzą, że ich sernik (zwany tam cheesecake) był pierwszy na świecie i nikt wcześniej takiego ciasta nie robił. Jakkolwiek było, war

Czytaj dalej
Udostępnij: