Magiczna moc oliwy z oliwek

Autor:

Oliwa z oliwek, nazwana przez Homera „płynnym złotem”, od zawsze znana była ze swoich zbawiennych właściwości. To eliksir długowieczności i

Czytaj dalej

W pracy trzeba jeść! A jak już przegryzać, to przynajmniej zdrowo

Autor:

Pojawiający się w godzinach pracy głód to zjawisko na porządku dziennym. Wielu z nas stosuje wtedy zasadę „złap i zjedz”, aby jak najszybciej

Czytaj dalej

Chipsy z obniżoną zawartością tłuszczu

Autor:

Współczesny świat stawia przed nami wiele wyzwań: wychowujemy dzieci, mamy swoje zainteresowania i pasje, a jednocześnie spełniamy się zawodowo. Żyjemy

Czytaj dalej

Najbardziej kobiece piwo ma nowy smak

Autor:

Ciekawość to pierwszy stopień do… nowego Redd`sa. Na jesienne i zimowe wieczory Redd`s przygotował specjalną, limitowaną wersję piwa o smaku żuraw

Czytaj dalej

Sos TABASCO® original – przyprawa z temperamentem

Autor:

Swoja karierę w świecie smaków i zapachów rozpoczął w rodzimej Ameryce. Obecnie jest produktem eksportowym – Sos TABASCO® - najostrzejsza z prz

Czytaj dalej

Zdrowsza opcja - soja

Autor:

Wegetarianie cenią soję za bogactwo białka, witamin i składników mineralnych. Z kolei osoby uczulone na laktozę znajdują w napojach sojowych alternatywę

Czytaj dalej

Słodka jesień z Wawelem

Autor:

Chociaż lato mamy już za sobą, nie martwmy się, bo przed nami złota, polska jesień. Ta wyjątkowa pora, jak co roku powita nas ciepłymi promieniami sło

Czytaj dalej

NOWY W STADZIE: ŻUBR CIEMNOZŁOTY

Autor:

Żubr Ciemnozłoty to najnowsza propozycja Kompanii Piwowarskiej – limitowana edycja piwa na długie jesienno-zimowe wieczory. Ciepłe aromaty karmelu i t

Czytaj dalej

Odchudzasz się? Jedz pistacje!

Autor:

Tłuszcz zawarty w pistacjach nie jest w całości przyswajany przez ludzki organizm, przez co kaloryczność tych orzechów jest w rzeczywistości mniejsza, ni

Czytaj dalej

Minis - idealna przekąska do szkoły

Autor:

Wielu rodziców zastanawia się co zrobić, aby zastąpić w diecie dziecka kaloryczne i niezdrowe przekąski na dobre kalorie. Trudno zakazać maluchowi chrupa

Czytaj dalej

Puszyste, słodkie i niepowtarzalne – babeczki Gellwe

Autor:

Babeczki to jedno z tych ciast, których pieczenie sprawia przyjemność całej rodzinie. Nie ma w tym nic dziwnego, ponieważ jako produkty proste i niezwykle

Czytaj dalej

Pasty kanapkowe PASTELLA w tubach

Autor:

Latem 2011 roku marka Lisner wzbogaciła ofertę past kanapkowych o nową serię PASTELLI w tubach. Produkty dostępne są w trzech wybornie rybnych smakach ins

Czytaj dalej

Mufinka z polskiego sadu

Autor:

Mufinki są wszędzie – w kawiarniach, na eleganckich przyjęciach, a nawet jako przysmak bohaterek hollywoodzkich produkcji. Nic dziwnego, że mufinkowy

Czytaj dalej

Szukaj

Jaka praca na okres świąteczny?

Autor:
Jaka praca na okres świąteczny?

Okres przedświąteczny to wyjątkowo gorący czas w roku. W związku z tym wiele przedsiębiorstw potrzebuje dodatkowych rąk do pracy. Z kolei znaczna częś

Czytaj dalej
Udostępnij:

Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Autor:
Dobry prawnik od nieruchomości — co powinno go cechować?

Rynek nieruchomości to obszar, w którym szczególnie ważna jest znajomość przepisów prawnych i ich praktycznego zastosowania. Każda tra

Czytaj dalej
Udostępnij:

Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

Autor:
Elegancki dress code – jak dopasować ubranie do okazji

W świecie biznesu odpowiedni strój to klucz do budowania profesjonalnego wizerunku. Wybór ubrań zależy nie tylko od branży, ale także od konk

Czytaj dalej
Udostępnij:

Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad

Autor:
Najlepsza sukienka na wesele dla mamy: garść porad

Dzień, w którym własne dziecko bierze ślub jest wyjątkowy w życiu każdej matki. To szczególna chwila, która na zawsze pozostaje w pam

Czytaj dalej
Udostępnij:

Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik nowojorski

Autor:
Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik nowojorski

Podobno nowojorczycy wierzą, że ich sernik (zwany tam cheesecake) był pierwszy na świecie i nikt wcześniej takiego ciasta nie robił. Jakkolwiek było, war

Czytaj dalej
Udostępnij: